Новини

Репортажі з усіх подій UFC у 11 країнах Азії та Європи – нова угода Setanta Sports

З 2022 року UFC стане одним із головних продуктів Setanta Sports. Протягом наступних 3 років онлайн-платформа setantasports.com транслюватиме всі заходи UFC зі змішаних єдиноборств у 11 країнах Європи та Азії.

Відповідно до угоди, користувачі, зареєстровані на онлайн-платформі setantasports.com на території України, Грузії, Казахстану, Узбекистану, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Молдови, Киргизстану, Таджикистану та Туркменістану, матимуть змогу дивитися прямі трансляції всіх подій UFC.

Крім головних протистоянь, наша спортивна ОТТ-платформа дозволить глядачам UFC дивитися оригінальний контент, створений UFC та Setanta Sports, за участю місцевих спортсменів та спортсменів з усього світу.

«Ми раді, що змогли оформити цю угоду, і для нас велика честь бути офіційним партнером UFC у 11 країнах Європи та Азії. Змішані єдиноборства - це один з видів спорту, що швидко розвиваються, а UFC - найкраща організація в цій сфері, особливо в нашому регіоні, де цей спорт користується все більшою популярністю.

У UFC представлені видатні спортсмени світового рівня з нашого регіону, тому для нас, як для найбільшої спортивної організації, важливо застосовувати інноваційний та якісний підхід до трансляцій та висвітлення подій UFC.

Багаторічне партнерство між setantasports.com та UFC означає, що наші користувачі за доступною ціною зможуть дивитися бої як місцевих зірок, так і найкращих спортсменів з усього світу у будь-який час, у будь-якому місці та за допомогою будь-якого пристрою», - сказав директор спортивного департаменту Setanta Sports Джуба Григолія.

Додаток setantasports.com був розроблений всесвітньо визнаною технологічною компанією Endeavour Streaming, яка з 2004 року працює у сфері нових технологій, а також у сфері розповсюдження та монетизації цифрового мовлення. Компанія співпрацює з такими організаціями як Sky Sports, NBA, NFL, UFC, Big Ten Network, Univision.

Search