Новини

Ектор Хіменес-Браво за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися

Кулінар розповів про успіхи своєї команди, яка щодня працює на кухні, щоб всі нужденні були ситі і задоволені

Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона людей.

Відомо, що з початку військових дій Ектор Хіменес-Браво не покидав територію України, всіляко висловлюючи свою підтримку народу. Був час, коли він особисто одягався у військову форму і допомагав нашим бійцям. Зараз же він регулярно готує ситні обіди, які відправляє військовим, пенсіонерам і багатьом іншим.

На його акаунті з'явився новий відеоролик з підтвердженням того, що він і його команда працюють день у день. На кадрах умілі кухарі готують різні страви, інші допомагають упаковувати в бокси, а водії розвозять по точках. Він створив цілий механізм для допомоги українцям. Як повідомив кулінар, з початку повномасштабної війни вони встигли приготувати вже 220 тисяч порцій, а щодня відправляють понад 3 тисячі обідів.

"Ми будемо продовжувати це робити до перемоги! Ми єдині! Зараз не час сваритись, навіть якщо вам дуже хочеться. Старайтесь мислити позитивно! Ми одне ціле", - написав Ектор Хіменес-Браво.

Джерело: znaj.ua

Search