Новини

Святослав Вакарчук знову став батьком – народилася дівчинка

Доньку назвали Соломія.

Вакарчук, засновник та соліст популярного рок-гурту "Океан Ельзи", знову став батьком. У нього народилася дочка. Про це повідомила представниця пресслужби групи Вікторія Хоменко в соцмережах.

Дитина з'явилася на світ ще 21 червня. 

"Ім'я, яке обрали батьки дитини, означає "мир". Нагадаємо, 19 червня 2021 року в музиканта народився син Іван. Тато і мама Соломії та Івана вирішили не розголошувати якусь іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їхнього рішення і до права на приватне життя", — повідомила Хоменко.

Читайте також: «Я дуже щасливий, що в мене є син»: Вакарчук розповів про зміни в особистому житті

Нагадаємо, 2021-го музикант розлучився зі своєю дружиною, стилісткою та артдиректоркою "Океану Ельзи" Лялею Фонарьовою, з якою прожив близько 20 років.

За чутками, він зустрічався зі співачкою Христиною Соловій та Віталіною Мусієнко, підопічною Святослава на 6 сезоні "Голосу країни" — вони разом їздили до гастрольного туру.

Втім, Соловій спростувала зв'язок із Вакарчуком, а Мусієнко ніяк не прокоментувала чутки про стосунки зі Святославом. Тож особисте життя фронтмена "Океану Ельзи" залишається секретом.

Нагадаємо, з початку війни в Україні Вакарчук їздить по країні, виступає перед військовим і всіляко підтримує ЗСУ. Так, у травні він розповів, як об'їздив усю Україну та був на лінії фронту.

З перших днів війни з РФ Вакарчук перебуває в лавах територіальної оборони Львівської області і записався до лав ЗСУ.

Search