Новини

На дачі Олега Скрипки окупанти залишили просто в ліжку горілку

Відомий український музикант Олег Скрипка поділився подробицями про те, як постраждала його дача в Бучі, де під час вторгнення мешкали російські окупанти. За словами лідера гурту ВВ, увагу загарбників не привернули справді цінні та дорогі речі у його житлі. А втім, у приміщенні досі залишається бардак – ресурсів навести лад поки що не вистачає.

Про це Скрипка розповів в інтерв'ю виданню Ukrayina.pl. Артист підкреслив, що завдяки "русскому міру" сусідні будинки також були пограбовані та зруйновані.

"Очевидно, це були офіцери. Судячи з того, що там залишилися карти Київської області, а ще шахи, які вони десь вкрали. Звичайно, все це дуже неприємно. Але не я один опинився в такій ситуації. У багатьох людей будинки і зруйновані, і пограбовані... Я досі не привів дачу до ладу, адже просто немає ресурсу, скажімо так", – зізнався музикант.

У будинку знаменитості, просто у ліжку, окупанти залишили неприємний "сюрприз" – недопиту пляшку горілки.

"Ні унітази, ні пральну машину в мене не поцупили. Залишили й картини, які, очевидно, не мали для них жодної цінності. А більше нічого там і не було. Я ж людина творча... Думаю, окупантам довелося дуже швидко звідти втікати, адже залишили пів пляшки горілки. Причому розпивали її просто в моєму ліжку. Кажу, це все прикро й неприємно", – поділився Скрипка.

Джерело: news.obozrevatel.com

Search