Digital & Pay TV

«Голос країни. Перезавантаження» можна буде подивитись в запису на платформі «Київстар ТБ»

1 лютого вокальне шоу телеканалу 1+1 «Голос країни. Перезавантаження» з’явилося для перегляду на платформі «Київстар ТБ», що є спільним проєктом телекомоператора Київстар та групи 1+1 media. Всі епізоди 11 сезону шоу будуть доступні тільки в відеобібліотеці платформи «Київстар ТБ» серед національних платформ онлайн-телебачення, а також на платформі 1+1 video медіахолдингу. Це означає, що шоу можна буде переглянути не тільки під час прямої трансляції на каналі, а й в запису. Про це йдеться в пресрелізі 1+1 media.

Сервіс онлайн-телебачення «Київстар ТБ» забезпечить зручний перегляд шоу «Голос країни. Перезавантаження» у будь-який час, у будь-якому місці та будь-якого епізоду. Зазначимо, що однією з переваг підключення сервісу «Київстар ТБ» є можливість перегляду контенту одразу з п’яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів, а також без плати за інтернет-трафік.

«Станом на кінець року платформа «Київстар ТБ» налічувала 244 телеканали, а VOD-платформа зросла з 7 000 до 10 000 фільмів та серіалів тривалістю понад 50 тис. годин. Ми дуже раді появі такого BIG шоу як «Голос країни» від 1+1 у нашому онлайн-кінотеатрі, і запевняємо, що на платформі з’явиться ще більше продуктів українського виробництва», - коментує Павло Рибак, керівник проєкту «Київстар ТБ» зі сторони 1+1 media.

 

Search