Digital & Pay TV

Netflix запроваджує плату за «додавання дому» - світ

У рамках значного кроку до припинення обміну паролями Netflix тестує нову стратегію, яка стягує з передплатників додаткову плату за облікові записи, які використовуються в кількох будинках.

З 22 серпня передплатники Netflix в Аргентині, Гондурасі, Домініканській Республіці, Сальвадорі та Гватемалі повинні будуть сплачувати додаткову комісію, додаючи будинки до свого облікового запису, якщо вони регулярно дивляться за межами свого основного місця розташування.

У дописі в блозі Ченгій Лонг / Chengyi Long, директор з інноваційних продуктів Netflix, пояснив: «Протягом останніх 15 років ми наполегливо працювали над створенням сервісу потокового передавання, який буде простим у використанні, зокрема для людей, які подорожують або живуть разом. Чудово, що наші учасники так люблять фільми та телешоу Netflix, що хочуть поділитися ними ширше. Але сьогодні широко поширене використання облікових записів між домогосподарствами підриває нашу довгострокову здатність інвестувати в наші послуги та покращувати їх. Тому ми ретельно досліджували різні способи для людей, які хочуть поділитися своїм обліковим записом, щоб платити трохи більше. У березні 2022 року ми запустили функцію «додати додаткового учасника» в Чилі, Коста-Ріці та Перу. З наступного місяця ми запустимо альтернативну функцію «додати будинок» в Аргентині, Домініканській Республіці, Сальвадорі, Гватемалі та Гондурасі.

Функція «додати будинок» працюватиме таким чином:

Один дім на обліковий запис: кожен обліковий запис Netflix – незалежно від плану – включатиме один дім, де користувач зможе дивитися Netflix на будь-якому зі своїх пристроїв.
Купуйте додаткові будинки: щоб використовувати обліковий запис Netflix у додаткових будинках, Netflix попросить користувача заплатити додатково [219 песо на місяць за будинок в Аргентині / 2,99 доларів США на місяць за будинок у Домініканській Республіці / 2,99 доларів США на місяць за будинок у Гондурасі/ 2,99 дол. США на місяць за будинок у Сальвадорі / 2,99 дол. США на місяць за будинок у Гватемалі]. Учасники плану Basic можуть додати один додатковий будинок, Standard — до двох додаткових, а Premium — до трьох додаткових.
Поїздка включена: користувачі можуть дивитися, перебуваючи поза домом, на своєму планшеті, ноутбуці або мобільному телефоні.
Нова функція керування будинками: незабаром користувачі зможуть контролювати, де використовується їхній обліковий запис, і видаляти будинки в будь-який час на сторінці налаштувань облікового запису.

«Ми цінуємо наших учасників і розуміємо, що у них є багато варіантів розваг. Тож ми наполегливо працюємо над тим, щоб створювати чудові телешоу та фільми, а також максимально продумано ставитися до того, як ми стягуємо плату за використання в кількох домівках», — додав Лонг.

Search