Digital & Pay TV

HBO Max і Discovery+ об’єднаються в одну платформу

Керівництво Warner Bros. Discovery планує суттєві зміни у потокових пропозиціях, адже компанія потребує скорочення витрат на понад 3 мільярди доларів.

Згідно з фінансовими показниками другого кварталу, Warner Bros. Discovery отримала 3,42 мільярда доларів чистого збитку. «Зрештою, об’єднання всього вмісту було єдиним способом, який ми бачили, щоб зробити цей бізнес життєздатним», — заявив керівник глобального потокового передавання компанії Дж. Б. Перретт.

В компанії не розкрили назви нової платформи, адже зараз маркетологи вивчають, як споживачі сприймають назву бренду HBO. Також немає інформації щодо вартості підписки. Але відомо, що вона включатиме як дорогий  варіант без реклами, так і дешевший із підтримкою реклами. Також можливо, що тарифний план буде мати безкоштовний рівень із підтримкою великої кількості реклами для подальшого розширення аудиторії.

Також злиття вплине на контент потокових сервісів. Цього тижня компанія раптово оголосила про скасування двох фільмів, які розроблялися для HBO Max — «Бетгерл» і «Скуб!». Також стример оголосив, що скасовує шоу «Хроніки Гордіти» та повністю припиняє дитячі та сімейні програми.

Search