ТВ

Олег Сенцов дасть інтерв’ю на Суспільному

Сьогодні, 6 листопада, о 19:00 кінорежисер Олег Сенцов дасть інтерв’ю наживо в програмі «Тема дня» на суспільних телеканалах UA: ПЕРШИЙ і UA: КРИМ.

З гостем програми спілкуватиметься ведучий, продюсер суспільного телеканалу UA: КРИМ Осман Пашаєв. Спогади Олега Сенцова про п’ять років незаконного ув’язнення, «українізацію» в Криму та створення кримськотатарської національно-територіальної автономії, а також про що хоче знімати фільм людина, яка сама стала героєм «української епопеї» — завтра в ефірі Суспільного.

«Усі п’ять років ми стежили за боротьбою Олега Сенцова в російському полоні й сподівалися на його повернення. Для нас він не лише талановитий кінорежисер, а й непересічна особистість, людина з незламною волею та силою духу. У цьому інтерв’ю сподіваємося більше дізнатися про нього», — говорить шефредакторка програми «Тема дня» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ Юлія Спасокукоцька.

Суспільно-політична програма «Тема дня» традиційно розпочнеться о 18:20. Інтерв’ю з гостем студії Олегом Сенцовим дивіться о 19:00.

Ефір наживо транслюватимуть також на фейсбук-cторінках UA: НОВИНИ і UA: КРИМ.

Нагадаємо, щоденна суспільно-політична програма «Тема дня» — поглиблене інтерв’ю з експертом на топову тему дня, котру обирають за критеріями суспільної значущості. Проєкт має на меті пояснити причинно-наслідкові зв’язки головних процесів у країні та найважливіших питань і фактів, які хвилюють українців.

Search