ТВ

В ніч проти 18 жовтня на MEGOGO бій року Ломаченко – Лопес

Вже цими вихідними українець Василь Ломаченко зустрінеться на рингу із американцем Теофімо Лопесом, аби визначити, хто стане найтитулованішим боксером світу. Пряма трансляція боксерського поєдинку Ломаченко – Лопес в Україні буде доступна тільки на медіасервісі MEGOGO. Подія відбудеться в ніч проти 18 жовтня, о 4:00 за київським часом. 

Василь Ломаченко – володар одразу трьох чемпіонських поясів WBC, WBA, WBO – вийде на ринг, аби забрати четвертий і отримати статус абсолютного чемпіона світу.

Трансляцію події можна буде побачити на MEGOGO у розділі «Спорт». До того ж, по завершенню глядачі зможуть переглядати і запис бою. Поєдинок буде доступний до перегляду усім користувачам передплат «ТБ і Кіно: Оптимальна» та «ТБ і Кіно: Максимальна» (97 та 197 грн/міс відповідно).

Нагадаємо, у червні MEGOGO придбав права на ексклюзивний показ в України боїв американської промоутерської компанії Top Rank. А вже у жовтні MEGOGO також розпочав співпрацю із промоутерською компанією K2 Promotions Ukraine, заснованою братами Кличко. 

Search