ТВ

Старт серіалу «Жіночий лікар-5»: кохання, екстрим, дива медицини

4 січня о 21:00 на каналі «Україна» очікується прем'єра 5-го сезону медичної драми «Жіночий лікар» (FILM.UA). Нові персонажі, непередбачувані сюжетні повороти, захоплюючі медичні історії і… романтика. Головні герої - лікарі, лаборанти й медсестри - шукатимуть своє кохання, а також рятуватимуть життя мам і немовлят, йдеться в пресрелізі каналу.

У 5-му сезоні «Жіночого лікаря» гінекологічну клініку очолить новий генеральний директор - амбітний і рішучий Ігор Ілліч Гордєєв. Головлікар Лев Борисович Квітко зайнятий невідкладними справами, а його дружина Віта Ігорівна спробує йому допомогти. З'являться нові фахівці: лікарки Ольга Ольховська і Маргарита Авдєєва, інтерн Настенька, адміністраторка Карина та ін. А доктор-акушер Олександр Родіонов і Наталія Тимченко, як і раніше, допомагатимуть пацієнткам і вже точно розберуться в своїх відносинах. Але залишаться вони разом чи підуть різними шляхами - про це глядачі дізнаються з нових епізодів.

«У новому сезоні буде багато історій, пов'язаних із юними мамами, молодими сім'ями, які не завжди бувають готові до народження дитини. Глядач вперше побачить неймовірно складні внутрішньоутробні операції, які проводилися всього декільком людям у нашій країні. Знімальну групу «Жіночого лікаря» консультували експерти, які пояснювали детально весь регламент цієї процедури», - поділився режисер 5-го сезону серіалу «Жіночий лікар» Максим Гуленко.

Катерина Тишкевич, яка зіграла нового акушера-гінеколога Ольгу Ольховську, не приховує, що консультації з мамою-лікарем полегшили їй підготовку до ролі. Але, незважаючи на це, деякі сцени в серіалі далися актрисі непросто.

«Найскладнішими були сцени пологів, які приймає моя героїня. Одну з них, кесарів розтин, знімали 2,5 години, після чого мені довелося довго приходити до тями. У кадрі мені потрібно бути зібраною. Це дуже емоційні сцени, повні напруги. Зараз я вже це не сприймаю настільки емоційно. Взагалі на зйомках було безліч відкриттів. Наприклад, я вперше на майданчику «Жіночого лікаря» покаталася на мотоциклі. За сценарієм мій колега їздить на мотоциклі, і мені довелося їздити разом з ним. Такі поїздки приносять нереальний адреналін. Я за характером боягузка, і екстрим, лунапарки, страшні гойдалки - не моє. Тому, коли згадую сцени на мотоциклі, серце досі стискається. Але я знаходжу в цьому позитив», - розповіла актриса Катерина Тишкевич.

Як зміниться життя клініки з приходом нового гендиректора, хто ощасливить доктора Радіонова, які цілі переслідує новий адміністратор Карина - все це і багато іншого стане відомо з серій 5-го сезону медичної драми «Жіночий лікар», прем'єру якої вже на початку січня демонструє канал «Україна».

Режисери-постановники: Максим Гуленко, Павло Мащенко

Оператор-постановник: Володимир Остапець

Художник-постановник: Наталія Барташ

Художник по костюмах: Марія Мацанюк

Продюсери: Ірина Костюк, Юлія Міщенко, Олена Маханек

Автори сценарію: Юлія Міщенко, Ірина Феофанова, Ольга Кримська, Олена Терешкова, Марк Шпарбер та інші.

У ролях: Петро Риков, Дар'я Єгоркіна, Дар'я Легейда, Катерина Тишкевич, Павло Вишняков, Олександра Буличова, Віталіна Біблів, Олег Іваниця, Марія Кононова, Олександр Попов, Олена Михайличенко, Людмила Курмель та інші.

 

Search