ТВ

На Суспільному покажуть Різдвяну месу з Ватикану (РОЗКЛАД)

У четвер і п’ятницю, 24 та 25 грудня, суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА та усі регіональні канали Суспільного покажуть трансляцію різдвяного богослужіння й урочистостей у Ватикані.

24 грудня
О 20:25 в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ та регіональних каналів Суспільного розпочнеться показ нічної Різдвяної Літургії під проводом Святішого Отця Франциска в базиліці Святого Петра. Суспільний телеканал UA:КУЛЬТУРА покаже трансляцію вночі 25 грудня о 1:00 та о 9:05.

25 грудня
О 12:55 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та регіональні канали Суспільного транслюватимуть Різдвяне привітання й Апостольське благословення для Риму і цілого світу Urbi et Orbi Святішого Отця Франциска з площі Св. Петра у Ватикані. Телеканал UA: КУЛЬТУРА покаже Різдвяне привітання з Ватикану о 14:20.

Обидві трансляції коментуватимуть головний редактор дирекції телебачення Суспільного мовлення Юрій Макаров, отець Римсько-католицької церкви Сергій Панченко та журналістка Ольга Галаненко.

Перший та другий канали Суспільного радіо також долучаються до цих урочистостей. 24 грудня о 20:30 розпочнеться пряма трансляція різдвяного богослужіння з Ватикану — духовного центру католицького світу. А 25 грудня ми почуємо Різдвяне привітання Папи Римського Франциска і його Апостольське благословення Urbi et Orbi для міста Рима і цілого світу. Початок о 13:00.

Search