ТВ

Зірковий склад тренерів нової «Ліги сміху» на «1+1»

19 лютого на телеканалі «1+1» глядачі побачать новий сезон «Ліги сміху» від Студії «Квартал 95». Наступний чемпіонат України з гумору відбудеться під гаслом «Битва титанів», адже найкращі команди всіх сезонів та за всю історію «Ліги сміху» зберуться на одній сцені. Про це інформує пресреліз компанії «1+1 медіа».

Новий сезон відбудеться із суттєвим оновленням складу зіркових тренерів, яких цього разу обиратимуть саме команди учасників. Так, тренерами з гумору стануть: телеведуча Маша Єфросиніна, співак Володимир Дантес, акторка Олеся Жураківська, письменник та філантроп Гарік Корогодський, співак Сергій Бабкін і головний суддя шоу – актор Станіслав Боклан.

Напередодні прем’єри телеведуча Маша Єфросиніна, яка вперше буде тренером на шоу «Ліга сміху», розповіла, як почувається у новій ролі:

«Ні для кого не секрет, що я дуже хотіла бути тренером «Ліги сміху», адже для мене гумор – це ліки від усього. Коли мені подзвонили наприкінці 20-го року та запропонували стати тренером, я була за кермом. Мені довелося запаркувати машину, оскільки у мене почалося неймовірне серцебиття через хвилювання. Я раптом усвідомила, що це найкраща новина за весь 20-й рік. Це справжній подарунок. Тож у новій ролі я почуваюся дещо схвильованою, мені трішки страшно. Хоча я ніколи не боялася сцени, адже моя кар’єра нараховує десятки розважальних шоу. Але «Ліга сміху» – це квінтесенція гумористичного жанру, для мене це новий виклик, нове випробування».

А от співак Володимир Дантес, який вже не вперше сяде у тренерське крісло на шоу, розповів, як він відреагував на появу нових колег у проєкті:

«Оновлений склад тренерів – це чудово. З’явились нові обличчя, а отже комікам, титанам гумору є над ким жартувати. Від нового сезону я очікую головного – якісного гумору».

Нагадаємо, у новому сезоні до ведучого Євгена Кошового приєднається співведучий - продюсер та шоумен ПТП.

Незважаючи на те, що у шоу братимуть участь досвідчені команди, які встигли стати зірками «Ліги сміху», команда проєкту проводить відбір молодих і талановитих гумористів для наступних сезонів.

 

 

Search