ТВ

Телеканал «Україна» і Saga Pictures підготували проєкт «Теорія зла»

Зйомки у -15º на натурі, емоційні драми, несподівані повороти, кохання і міжнародні зірки – канал «Україна» і Saga Pictures готують глядачам 8-серійний проєкт із інтригуючою назвою «Теорія зла». Про це інформує пресреліз мовника.

Навколо психолога Олени Скляренко відбувається круговерть дивних подій: загадкові дзвінки, постійне стеження за нею і її трьома дітьми, містичні знаки, котрі переслідують її всюди. Паралельно спливають страшні історії від клієнтів на роботі. Водночас шкереберть іде життя старшого оперуповноваженого Олега Колесника: незрозумілі події, зради, загибель близьких. Олені та Олегу необхідно розібратися, що або хто на них полює, і зупинити зло перш ніж воно їх знищить.

«Такого продукту на українському телебаченні ще не було. А все тому, фільм торкається досить багатьох заборонених тем: містика, жертвопринесення тощо. Але головне, за сценарієм все це відбувається небанально і дуже динамічно – це затягує! До того ж тут дуже багато крутих локацій: нічні зимові ліси, поля, численні будинки, квартири, і просто неймовірний акторський склад!» – розповів продюсер продакшну Saga Pictures Ігор Волков.

І над усім цим творчій групі довелося добряче попрацювати, але команда професіоналів змогла вистояти! Більше того, групі вдалося згуртувати популярних акторів незважаючи на терміни, безперервну роботу і навіть мову. Адже головну роль зіграла українка за походженням, але давно вже громадянка Нідерландів – відома голландська акторка, телеведуча і блогер Вікторія Кобленко, для якої цей проєкт став першим в Україні.

«Так вийшло, що в Нідерландах я завжди граю строгих персонажів – така собі залізна леді, а тут продюсери побачили мене іншою. І для мене це цікаво! До того ж, я дуже люблю жахіття! Мені здається, для будь-якого актора що жорсткіша історія, то краще, тому що тоді є що переживати. У «Теорії зла» ціле поле для різних емоцій! Бували дні, коли я просто сиділа і качала сльози для сцени, тому що за один день з героїнею відбувалась сотня подій», – поділилась акторка Вікторія Кобленко.

Головні ролі у фільмі зіграють Вікторія Кобленко, Михайло Гаврилов, Катерина Шевченко, Микита Тарасов, Єгор Пчолкін, Дмитро Усов, Михайло Кукуюк, Ольга Морозова, Олександр Мавріц, Сергій Фролов і Ксенія Ніколаєва.

Режисер-постановник – Олександр Кирієнко. Оператор-постановник – Костянтин Пономарьов. Художник-постановник – Дмитро Баран. Продюсери – Наталя Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займався продакшн Saga Pictures.

Search