ТВ

Костіцин пообіцяв шанувальникам прем’єру пісні

У студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» завітав найвідоміший Мольфар країни – ведучий Павло Костіцин. Під час відвертого інтерв’ю з ведучими Марією Мельник і Григорієм Германом учасник гіпершоу «МАСКА» поділився враженнями від проєкту і розповів, що підштовхнуло його задуматися про вокальну кар’єру.

Ведучий Павло Костіцин, який ховався під маскою наймістичнішого учасника гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна» Мольфара, в ефірі «Ранку з Україною» зізнався: грандіозний проєкт підкорив його серце та відкрив його зовсім з іншого боку. А сталося це саме завдяки загадковості костюму.

«Я полюбив цей образ! Але, чесно кажучи, коли я прийшов на першу примірку і побачив цей костюм, відреагував: «Хм, люди, ви серйозно? Ведучий містичного шоу і Мольфар – та мене ж вмить розкриють!» Але мене запевнили, що це буде неймовірна провокація: з одного боку – хто б це ще міг бути? А з іншого – це ж дуже просто! Але все вийшло, і я вважаю, що Мольфар зі мною всередині, це не скромно, проте зажив бурхливим життям», – поділився учасник гіпершоу «МАСКА» Павло Костіцин в ефірі каналу «Україна».

Проте найбільше артиста вразила величезна кількість гарних відгуків про його виступи та перевтілення. За словами Павла, саме мотивуючі слова шанувальників змусили його серйозно задуматись над початком сольної кар’єри.

«Днями мене привітав Олександр Пономарьов, який теж був у шоці від того, що це був я. І мотивував спробувати почати писати пісні, – розповів ведучий у «Ранку з Україною». – Саша сказав: «Не думай зараз про продюсера, який принесе мішок грошей і одразу запише тобі платиновий альбом, просто подивись, чи потрібно тобі це, спробуй! Можливо, ти сам напишеш вірші та музику – чому ні!? Подивишся, як відреагують глядачі та слухачі – чи треба їм це?»

Та відомий ведучий вже і сам готовий спробувати себе в новому амплуа, тож прямо в студії ранкового шоу пообіцяв шанувальникам:

«Чому ні? Враховуючи неймовірний шквал мотивуючих повідомлень у соціальних мережах від людей, які просять, щоб я почав сольну кар’єру, скажу вам, що спробую!» – заявив Павло Костіцин.

 

 

Search