ТВ

Інфотейнмент-шоу «Твій День» на 1+1 змінює години мовлення на літній період

З 29 червня інфотейнмент-шоу «Твій День» на 1+1 змінює об’єм ефірного мовлення. У період літніх відпусток денний проєкт  виходитиме по буднях з 11:15 і триватиме до 14:45

Ведучі  продовжать  обговорювати найактуальніші теми, ділитися з глядачами подробицями події в Україні та світі й спілкуватимуться з цікавими гостями й експертами.

У  проєкті  задіяні усі  семеро ведучих,  які проводитимуть ефіри трійками. Це - Руслана Писанка, Влад Яма та Ірина Ванникова. Їх змінюватимуть  Тімур Мірошниченко, Стася Ровінська та Володимир Рабчун. Щочетверга до них буде доєднуватися Олена Кравець.  Цей день у шоу називається «Четвер з Оленою Кравець». 

Нагадаємо, прем’єра денного інфотейнмент-шоу «Твій День» відбулася у травні цього року. За понад місяць ефірів у студію завітала велика кількість експертів, цікавих героїв та зірок. Серед них гурт Go_A український електро-фольк гурт, який представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення» 2021 року. Музиканти у студії дали одне з перших інтерв’ю після повернення на Батьківщину та розповіли, як їм вдалося фактично миттєво здобути популярність у всьому світі та посісти перше місце у рейтингу світових трендів Spotify.  В ефірі «Твого Дня» глядачі побачили й відомого українського рокера Олега Скрипку, який у день свого народження розкрив сімейний рецепт вареників та приготував їх у прямому ефірі з Русланою Писанкою. Студію шоу відвідали зірки балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов, фронтмен гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець, співачка Камалія, Марія Бурмака. Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров розповідав, куди варто поїхати у відпусту в Україні та скільки це може коштувати. А нещодавно відома хореограф Олена Шоптенко в прямому ефірі розповіла, яким буде новий 5-й сезон улюбленого шоу «Танці з зірками».

В ефірі інформаційно-розважального шоу «Твій День» підняли актуальні й важливі соціальні теми. Зокрема актуальну ситуацію з коронавірусом: ведучі  з експертами діляться з глядачами інформацією про вакцинальну кампанію та паспорти вакцинації в Україні. Також обговорювали такі  теми, як ЗНО, негоду та її наслідки по всій Україні.  Ведучі з експертами у студії обговорювали тему здоров’я. Зокрема, як повернутися до життя після лікування онкології, чи складно піклуватися про  жіноче здоров’я та що  робити, аби  зберегти хороший зір. На включенні до студії доєднався міністр юстиції Денис Малюська. Від психологині Анни Кушнерук глядачі дізналися корисні поради, як залишитися друзями з колишнім після розриву, як боротися з шопоголізмом та правильно робити покупки і  не потрапити на гачок маркетологів.  А разом з кулінарним експертом Євгеном Клопотенком регулярно готували найцікавіші страви.  

Варто зазначити, що над інформаційно-розважальним проєктом «Твій День» працює команда професіоналів «Сніданку з 1+1» і ЖВЛ.

Дивіться нове інфотейнмент-шоу «Твій День» тепер із 11:15 до 14:45 на 1+1.

Search