ТВ

Олена Філонова - ведуча проєкту «Реальне життя» на LIVE

Прем’єрний випуск програми відбудеться 8 вересня о 21:30 на телеканалі LIVE.

«Реальне життя» - соціально-психологічне ток-шоу, що запрошує до діалогу героїв, які зіштовхнулись із життєвими складнощами. Учасники приходять в студію аби знайти вихід з життєвих криз, виправити помилки минулого, знову знайти порозуміння з найдорожчими людьми, вимолити їх прощення, або зняти з себе клеймо злочинця та виправдатися за несправедливі звинувачення.

Ведучою проєкту стала Олена Філонова - зірка українського телебачення, блогер-мільйонник та спеціаліст із соціальних розслідувань. Для Олени не існує заборонених тем і незручних питань. Відверта розмова ведучої з учасниками  програми обов'язково проллє світло на найтемніші епізоди людських життів.

«Це реальне життя українців, їх проблеми і переживання. Наша мета привернути увагу до тих історій, які зазвичай замовчують, бо бояться осуду і непорозумінь. Глядач здивується, які бувають життєві ситуації у людей, які живуть за стінкою, про які ніхто навіть не підозрював. Ми хочемо справедливості і стати підтримкою для людей, котрим вже більше нема до кого йти», - розказала Олена Філонова.

Розібратися в ситуації героїв також допомагають 4 досвідчені експерти, серед яких: юристи, психологи, конфліктологи, профайлери, приватні детективи.

Додатковими інструментами стануть сюжети, зняті прихованою камерою, записи телефонних розмов та скріншоти переписок й соціальних мереж.

Дивіться щосереди о 21:30 на телеканалі LIVE соціальне ток-шоу “Реальне життя”.

Search