ТВ

На «Україні 24» стартує програма «Правда з Дмитром Співаком»

«Україна 24» розпочинає новий інформаційний сезон прем’єрою програми «Правда з Дмитром Співаком», ведучою якої стане Вікторія Малосвітна. Новий проєкт виходитиме з 7 вересня щовівторка о 19:00.

«У світі, який потопає в маніпуляціях й брехні, завжди варто триматися правди, а істину шукати. І ми будемо робити це разом з глядачами: розвінчувати міфи й відрізняти справжні новини від фейків. Українці потребують відвертої розмови. І моя головна ціль у новій програмі — розповісти, що ж насправді відбувається навколо нас. Бо правда ж завжди перемагає», — коментує Дмитро Співак.

«Правда з Дмитром Співаком» — інформаційна програма, у якій Дмитро Співак разом з Вікторією обговорюють теми на злобу дня, шукають відповідь на важливі питання заради єдиної мети — дізнатися, що приховують від нас.

«Правда не завжди буває приємною, інколи вона до болю гірка, часом небезпечна. Її часто намагаються приховати, завуалювавши під реалістичну байку. Та знати правду, якою б вона не була — це право кожного. Наш обов’язок відшукати правду, «Правду Дмитра Співака», —  Вікторія Малосвітна.

Нова програма розділена на кілька рубрик: політичну, соціальну та міжнародну. Унікальність кожного обговорення дозволить глядачеві подивитись на ситуацію з різних сторін та детально розібратися у конкретній проблемі. Адже глядачі проєкту не пасивні спостерігачі, а люди, що прагнуть знати істину.

«Новинна Група Україна розпочинає осінній інформаційний сезон гучною прем'єрою програми зі справжнім лідером думок — Дмитром Співаком. Він говоритиме правду, а правда, як ми всі знаємо, завжди перемагає», — зазначив головний редактор Новинної Групи Україна Юрій Сугак.

Дивіться щовівторка о 19:00 «Правду з Дмитром Співаком» на головному інформаційному каналі країни «Україна 24».

Search