ТВ

Анна Свірідова вестиме студійне шоу “Викриття.Післямова” на LIVE

Прем’єра шоу про зірок відбудеться у п’ятницю,17 вересня, о 21:30 на телеканалі LIVE.

У новому сезоні телеканал LIVE додав у свою лінійку  чотири студійні проєкти. Одним з них стало шоу  “Викриття.Післямова” про головні події, проблеми і драми із життя зірок та відомих українців.

Ведучою нового проєкту стала Анна Свірідова, яка протягом останніх 20 років працює в сфері медіа: «Я радіоведуча та радіо продюсер. Я спілкувалася з великою кількістю зірок естради. З багатьма дружу, тому багато знаю про них, іноді навіть те, що краще не знати. В мене великий бекграунд, тому я рада бути ведучою шоу «Викриття. Післямова».

За форматом програми у кожному випуску ведуча разом з експертами висвітлюватиме актуальну тему з життя зірок шоу-бізнесу, гостями студії стануть артисти вітчизняної сцени, їхні родичі та близькі. Глядачі «Викриття.  Післямова» ексклюзивно побачать справжнє життя зірок поза сценою та екраном. Побачать рідних, друзів та коханців, дізнаються про те, що відомі та знамениті ретельно приховують від сторонніх очей. У студії Анна Свірідова разом з експертами шоу, а також найближчим оточенням зірок розкриють всі секрети і таємниці:

«Зірки – це звичайні люди. Вони живуть, хворіють, кохають. Але в нашій студії глядачі дізнаються про них те, що точно шокує!»  - зазначає телеведуча Анна Свірідова.

Програма виходитиме щоп’ятниці о 21:30 на телеканалі LIVE. Не пропустіть пре’єрний випуск вже 17 вересня.

 

Search