ТВ

На «Україні 24» експерт Комаровський підбиватиме підсумки

Євген Комаровський в осінньому інформаційному сезоні підсилить команду каналу «Україна 24» й стане головним експертом нової програми «Підсумки місяця з доктором Комаровським». Прем'єра проєкту відбудеться вже цієї суботи о 19:00.

У програмі «Підсумки місяця з доктором Комаровським» лікар-педіатр вищої категорії, кандидат медичних наук, письменник і блогер реагуватиме не тільки на теми стосовно здоров'я, але й на важливі новини, які зачепили його за живе.

Як головний експерт програми, Комаровський щомісяця підбиватиме підсумки й аналізуватиме, чому відбуваються ті чи інші резонансні події, і наскільки здорове сучасне суспільство.

Ведучим прем'єрного випуску стане Василь Голованов. Ексклюзивний проєкт виходитиме в останню суботу кожного місяця о 19:00.

«Ім'я доктора Комаровського відомо чи не кожному українцю. До його експертної думки прислухаються мільйони. І нам, як каналу номер один в Україні, також важливий його погляд на все, що відбувається. Тому в програмі «Підсумки місяця з доктором Комаровським» говоритимуть не тільки про здоров'я людей, як ми звикли, а й про здорове суспільство в цілому. А хто, як не лікар може правильно поставити діагноз?» — коментує головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.

Не пропустіть «Підсумки місяця з доктором Комаровським» вже цієї суботи на головному інформаційному каналі —  «Україна 24».

Search