ТВ

Мститися не можна помилувати: анонс 21 і 22 серії мелодрами «Кріпосна. Жадана любов»

Наближається фінал легендарної мелодрами «Кріпосна. Жадана любов» на СТБ. Катерина Жадан рішуче звільняє Стефана з в'язниці. Однак прощати йому вона не готова. Її чоловік прагне примирення і готовий на все, щоб спокутувати свою провину. Андрій продав салони, а також припинив обмежувати свободу коханої. У мануфактурі, здається, панує ідилія. Назар поступово навчається парфумерної справи, а в його особистому житті зароджується роман з бунтаркою та революціонеркою Ольгою Родзевич. У домі Карпа Карповича все так само ворогують невістки і Павлина. Проте кухарка — жінка мудра, і поки їй вистачає витримки знаходити виправдання своїм новим родичам.

«Чи мала я право судити його так суворо»

Головна героїня легендарної мелодрами перебуває на роздоріжжі. Почуття говорять одне, проте розум чинить опір. Її довіра до Андрія втрачена, але чоловік так намагається вимолити прощення. На що ще готовий піти Жадан? Чи зможе Катерина знайти йому виправдання? І чи стримає клятву, дану перед Богом? Можливо, щастя Жаданів ще можна повернути…

«Я життя заради тебе змінив»

Поки Жадан умиває руки від борделів, його домовленість із Яблоневським повисла у повітрі. А все через те, що польський князь таки зміг дістати дагеротип. Хто ж зображений із Вірою? Невже це не Жадан встромив ніж у груди молодої панночки? І чим завершиться головне протистояння?

«Час і про своє щастя подумати. Хіба я його не заслужила?»

Життя Павлини кардинально змінюється. Раніше вона готувала панам, а тепер для сім'ї. Але що робити, коли родичі трапилися з примхами? Невістки досі не дають спокою куховарці. Печі зайняті, приймати товар не пускають, а з Карпом Карповичем зовсім намагаються посварити. Але що станеться в їхньому домі, що здатне зруйнувати почуття? Невже діти переможуть у боротьбі за територію? І чи зможе Павлуся таки подумати про своє щастя?

«Мова піде про справи державної ваги»

Пані Безус не збирається відступати від свого плану. Вона ― головна прима салону. Її хочуть усі, не шкодуючи сотні рублів. Проте не заради грошей та слави вона туди прийшла. Її головна мета ― помста. І тепер вона готова запросити чоловіка на закритий вечір у мадам Макарової. Що чекає на Євгена Безуса? Якою буде реакція публіки, коли мадмуазель Готьє зніме маску?

Дивіться сьогодні, 17 листопада, 21 і 22 серії легендарної костюмованої мелодрами «Кріпосна. Жадана любов» о 20:15 на СТБ.

 

Search