ТВ

1+1 став лідером новорічної ночі за показниками телеперегляду

Традиційно українці зустрічали новий рік із телеканалом 1+1, який вкотре підтвердив своє лідерство та за результатами 31 грудня став безумовним №1 серед усіх телеканалів та за усіма параметрами. Так, частка телеперегляду 1+1 за комерційною добою склала 15,75%, а в праймі - 18,75% за аудиторією 18-54 (50 тис.+). В усіх випадках 1+1 обігнав найближчого конкурента на практично два пункти частки, що є неймовірним результатом.

Крім цього, новорічний випуск «Вечірнього кварталу» став найкращою програмою дня, зібравши середню частку 18,39% за аудиторією 18-54 (50 тис.+). Сумарно святковий випуск шоу переглянуло 9,34 млн людей.

Також традиційно новорічне звернення Президента України найкраще дивилися саме на 1+1 - частка перегляду склала 25,93% за аудиторією 18-54 (50 тис.+). Це найкращий результат серед усіх телеканалів.

Нагадаємо, у новорічному «Вечірньому Кварталі», окрім політичної сатири, був гумор на теми, знайомі кожному з нас, а також музичні сюрпризи від популярних українських та зарубіжних зірок.

У перші хвилини нового року традиційно зірки усіх проєктів 1+1 заспівали Гімн України. Глядачі почули його у виконанні ведучих ТСН та ТСН Тиждень, "Сніданку з 1+1", "Твій день", учасників та ведучих "Голосу країни", "Танців з зірками", "Світу навиворіт", акторів серіалу "Моя улюблена Страшко" та "Скажене весілля".

 

 

Search