ТВ

Стала відома дата прем’єри «Голосу країни - 12»

23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра 12-го сезону вокального шоу «Голос країни».  До оновленого складу тренерів увійшли топові українські зірки: Оля Полякова, Потап, DOROFEEVA  та Святослав Вакарчук.

Дворазовий тренер-переможець «Голосу країни» Святослав Вакарчук повернувся у червоне крісло після п’ятирічної перерви. Потап виступить у ролі тренера вже вчетверте, а переможниця минулого сезону DOROFEEVA  - вдруге. Новачком у легендарному червоному кріслі стала попкоролева Оля Полякова.

Дванадцятий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Напередодні новорічних свят тренери шоу в яскравих образах, сидячи у легендарних червоних кріслах, заспівали величний твір Миколи Леонтовича «Щедрик», якому нині  виповнилось 120 років. Окрім того, до них доєднались учасники сліпих прослуховувань шоу. Проте чи пройдуть ці учасники до команд – стане відомо з 23 січня.

Ведучими «Голосу країни - 12» стали незмінні ведучі – сімейна пара Юрій Горбунов та Катерина Осадча. За словами Горбунова, щороку впевнюється, що саме голоси учасників є певним ДНК проєкту.

«Голос країни» — це завжди про актуальність і тренди, у цьому — успіх кожного сезону. 12-й нагадує ті часи, коли я приєднався до проєкту, десь у четвертому сезоні. Він ближчий до народу. У ньому менше альтернативної музики, більше — зрозумілої та актуальної для слухачів. Дивуватимуть точно голоси учасників, тому що саме голос — ДНК проєкту. Щоразу частково змінюються тренери, декорації, музика, але є основа, на якій усе базується», - зазначив Юрій Горбунов у інтерв'ю для журналу «Арт-Мозаїка», яке ви зможете прочитати у новому випуску вже з 13 січня.

На глядачів очікують неймовірні вокалісти з різних куточків України. Вуличні музиканти, зірка популярного серіаліті, професійний електрик з надпотужним голосом, колишній бек-вокаліст Святослава Вакарчука, кіборг, який захищав Донецький аеропорт у 2015 році, та навіть донька популярного українського композитора.

Нагадаємо, все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос. Діти - 4» Ніно Басілая. 

 

Search