ТВ

Трансляція рівень «бог» — Discovery анонсував свою технологічну олімпійську студію

Американський канал Discovery оголосив про свої грандіозні плани розширити фізичні та віртуальні межі спортивних телепродуктів. За тиждень до початку трансляцій зимових Олімпійських ігор канал озвучив, які інновації чекають на глядачів.  

Під час трансляцій у студії буде задіяна технологія Discovery Cube. Вона вже була представлена під час ефірів з літньої Олімпіади якихось пів року тому, а ось зараз віртуальна й доповнена реальність знову працюватимуть для створення ефекту присутності пересічних глядачів у місці, де зберуться найспритніші люди планети. 

Цього разу глядачів перенаправлять у гори, тож дивитися студійні ефіри можна буде з прекрасною гірською панорамою. Як стверджують у Discovery, на втілення продукту, що поєднує архітектуру і кінематографію з AR та VR-технологіями, пішов майже рік. Частиною доповненої трансляції стануть аватари, які нагадуватимуть справжніх спортсменів і спортсменок зимових дисциплін. Експерти Team Discovery зможуть ходити навколо них, розглядати кожен рух і аналізувати виступи олімпійців. Взагалі, адміністрація каналу переконана, що ефект присутності поряд зі спортсменами в олімпійському містечку має бути приголомшливим. 

Канал також озвучив деякі показники підготовки олімпійських трансляцій: 

  • 50 країн і територій, 19 мов;
  • 1200 годин прямого ефіру для глядачів на лінійних і цифрових платформах Discovery, включаючи Discovery+, Eurosport і додаток Eurosport;
  • 107 експертів із зимових видів спорту та ведучих, які на всіх разом мають 95 олімпійських медалей;
  • 13 701 сеанс трансляцій з коментаторами;
  • 3254 км оптоволоконного кабелю, що використовується для забезпечення трансляції. Це достатньо для поїздки в обидва кінці між Пекіном і Токіо;
  • всі ці переваги сучасного технологічного ТБ побачить європейська аудиторія (окрім РФ).

За матеріалами Advanced Television

Search