ТВ

На шоу «Останній герой» подались підкорювач гірських вершин та унікальний водолаз

Телеканал 1+1 працює над адаптацією одного з найрейтинговіших екстремальних шоу світу про виживання під назвою «Останній герой». У проєкті телеглядачі побачать 18 учасників, які в екстремальних умовах будуть пізнавати свої можливості та розкривати характери. У шоу візьмуть участь як зірки, так і непублічні люди, які ніколи би не зустрілися у звичайному житті.

Нещодавно творці шоу оголосили про старт всеукраїнського кастингу. Телеканал шукає справжніх сміливців, які хочуть випробувати свою силу духу, опинившись у екстремальних умовах, без звичного соціального статусу та атрибутів сучасного комфортного життя. Всі учасники знаходитимуться в однакових умовах та матимуть рівні можливості - житимуть на безлюдному тропічному острові, маючи із собою лише невелику кількість речей, жагу до перемоги, власну мотивацію та природну кмітливість, і жодна секунда їхніх пригод на острові не залишиться поза увагою камер.

Продюсери зазначають, що на першому етапі кастингу вони вже отримали понад 5000 заявок. Так, вирушити підкорювати безлюдний острів хоче Міс Україна Всесвіт, жінка яка тричі перепливала Босфор, мандрівник, якому підкорилася найвища гірська вершина Європи, зірка українського шоу-бізнесу, водолаз, який вміє затримувати дихання на 4 хвилини, артист цирку, який вміє жонглювати дванадцятьма кільцями одночасно, та багато інших українців, які хочуть випробувати себе.

Цікавим претендентом на участь у шоу став 70-річний колишній військовий, який служив в Афганістані та АТО. Наразі він викладає у школі ОБЖ та має всі необхідні навички для виживання на безлюдному острові, а саме: добуває без підручних матеріалів воду, вогонь, їжу, знає, як із жолудів зробити борошно й каву, та які комахи можуть стати смачною та поживною вечерею. Чоловік щодня займається спортом, любить екстрим і на кожен свій день народження стрибає з парашутом. Має намір прожити більше 100 років і мріє зустріти справжнє кохання.

Чи отримає він шанс стати останнім героєм, стане відомо згодом.

Для того, щоб взяти участь у кастингу, потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу 1+1, записати відеовізитку, розповісти про себе та завантажити фото.

До розгляду беруться анкети, заповнені громадянами або резидентами України, які досягли повноліття.

Детальні умови кастингу за посиланням: http://1plus1.ua/special/ostanniygeroy/

Нагадаємо, за правилами шоу, протягом 39 днів 18 незнайомців житимуть на безлюдному тропічному острові, змагаючись за перемогу та кожного дня випробовуючи власну силу духу. Розділені на 2 племені, герої будуть проходити випробування, щоб здобути винагороду (вогонь, їжу, зв’язок з домом) чи імунітет, завдяки якому команда-переможець зможе зберегти всіх учасників, а команда, яка програла у випробуванні, шляхом голосування відправить додому одного з учасників племені.

Search