ТВ

Бабкін, Сумська, Танчинець, Тополя і Позитив. Зірки звернулись до українців у нелегкий час

В мережі жваво обговорюють виїзд публічних людей із країни і більшість таке зовсім не схвалює. А що про це думають зірки – дізнались ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман і Ірина Хоменко.

Більшість артистів діляться світлинами в соціальних мережах, де розповідають про майбутні концерти та виступи, однак чи вдається їм насправді зберігати спокій у важкі для країни часи та продовжувати займатись своєю справою?

«Багато людей нервує, але не варто впадати в паніку! Ми з родиною й надалі продовжуємо жити в Харкові – нікуди не тікаємо! А днями заплановані зйомки у Києві», – коментує учасник грандіозного шоу «Ігри талантів» Сергій Бабкін.

Акторка Ольга Сумська натрапила на питання про виїзд із Києва на вокзалі. Проте зірка запевняє – переїздів вони з родиною не планують.

«Так, я записую відео з потягу, адже їду грати виставу. Артисти інколи просто живуть у потягах, автобусах чи літаках, тому все гаразд! Давайте не панікувати, а краще будемо вірити в найкраще! Переможе здоровий глузд!» – звернулась до глядачів каналу «Україна» акторка Ольга Сумська.

У постійній роботі та репетиціях перебувають співак Gena VITER і лідер гурту «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», музикант Сергій Танчинець. Артисти продовжують ретельну підготовку до майбутніх концертів і зустрічей зі своїми прихильниками.

Заспокоює глядачів і лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя:

«Гурт «Антитіла» наразі у Києві, де продовжує займатись своїми справами. Не панікуємо! Найближчим часом інформуватимемо всіх про вступ до територіальної оборони і яким чином це краще зробити покроково. А також ми самі вступаємо до лав територіальної оборони, – коментує артист. – Я б радив всім тримати спокійними серце і мозок та реагувати по ситуації, об’єднуючись, гуртуючись навколо нашої єдиної, неподільної та сильної країни!»

Долучився до звернень зіркових колег і відомий співак Позитив:

«Трохи позитиву від Позитива! Слухайте, ніхто не відбере в нас можливість творити і ставати сильнішими перед будь-якою небезпекою! Тому давайте підтримувати одне одного та зберігати спокій! Любов переможе!»

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Search