ТВ

На Суспільному покажуть бій Усик проти Джошуа

У суботу, 20 серпня, відбудеться боксерський поєдинок за звання чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO між українцем Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа. Пряму трансляцію бою покажуть регіональні телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Вінниця, Суспільне Чернігів тощо), а радіотрансляцію — слухайте на Радіо Промінь.

Поєдинок між Усиком та Джошуа стане реваншем після їхньої останньої зустрічі восени 2021 року. Тоді Олександр переміг Ентоні за одноголосним рішенням суддів і відібрав у нього чемпіонські титули.
Загалом на профі-рингу Усик провів 19 боїв, здобувши всі перемоги (13 з них нокаутом). Джошуа провів 26 поєдинків — 24 перемоги (22 з них нокаутом) та зазнав двох поразок.

Подія відбудеться у місті Джідді, Саудівська Аравія.

Під час трансляції бою благодійний фонд Олександра Усика збиратиме кошти для підтримки ЗСУ та українського народу у війні проти росії. Також трансляція бою відбудеться на платформі MEGOGO та офіційному ютуб-каналі Олександра Усика.

Дивіться бій Олександр Усик – Ентоні Джошуа 20 серпня на регіональних телеканалах Суспільного Мовлення, слухайте на Радіо Промінь та вболівайте за Україну разом із Суспільним.

SWEET.TV безкоштовно покаже бій Усика проти Джошуа

Фонд Олександра Усика оголосив деталі бою Усик – Джошуа

Search