ТВ

Хакери зламали російське ТБ і показали кадри поразки військових рф в Україні

Статистика щодо реально загиблих російських військових у війні з Україною з'явилася на телеекранах саме тоді, коли у прямому ефірі з промовою виступав Володимир Путін.

Невідомі хакери у день військово-космічних сил росії зламали кабельне ТБ в Алтайському краї (росія) та показали інформацію про втрати окупантів в Україні. Відеокадри одразу розлетілися соціальними мережами.

Хакери вторглися до мережі в той момент, коли на екранах виступав президент Володимир Путін. Російський президент якраз коментував "трагедію ВПС РФ".

"Вся країна тужить", — сказав Путін, очевидно, маючи на увазі недавній вибух на аеродромі поблизу Новофедорівки (окупований Крим), який знищив російські літаки.

На цьому промова президента росії обірвалася й у супроводі саундтреку з фільму "Реквієм по мрії" телевізори почали транслювати кадри зі знищеною військовою технікою росіян в Україні. Також на екранах показали реальну статистику втрат ЗС рф за майже шість місяців війни в Україні: це понад 400 одиниць авіації та тисячі військових.

Ці кадри побачили як мінімум глядачі Першого каналу та телеканалу "Росія 1".

Джерело https://focus.ua

 

Теги:

Search