Українське кіно

П'ятий день фестивалю "Кіноко" буде безкоштовним для усіх охочих

Організатори фестивалю кінооператорського мистецтва КІНОКО, який пройде з 1-го по 5 жовтня у Київському Будинку кіно, заявили, що п'ятий день фестивалю буде безкоштовним для усіх охочих. Саме 5-го числа відбудуться покази усіх фільми переможців КІНОКО 2021.

“Ми спеціально запланували, що в останній день фестивалю покажемо фільми переможців усіх конкурсних програм, щоб кожний охочий зміг глянути найкращі роботи кінооператорів. Подивитися фільми на великому екрані можна буде 5 жовтня в Червоній залі Будинку кіно”,  - виконавчий директор фестивалю КІНОКО Андрій Котляр.

Офіційна програма фестивалю складається з 6 конкурсів: студентського конкурсу, конкурсу повнометражних ігрових фільмів, конкурсу повнометражних документальних фільмів, конкурсу короткометражних фільмів, конкурсу музичного відео та конкурсу реклами. 

Фестиваль відбудеться за підтримки Державного агентства України з питань кіно. КІНОКО відбуватиметься з дотриманням усіх рекомендацій МОЗ щодо протиепідемічних норм під час відвідування масових заходів у період карантину.

Search