Українське кіно

Зимовий Кіноринок-2022: Стало відомо, чиїм голосом заговорить Мавка

На Зимовому Кіноринку-2022 у Києві розповіли нову порцію деталей про довгоочікувану прем'єру мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Проєкт отримав нового медіапартнера, який займатиметься дистриб'юцією і промокампанією стрічки протягом усього року, аж до прем'єри 29 грудня.

Багато медіагруп змагались за промоцію цього продукту, а перемогла група 1+1 Media. Мультфільм обіцяють активно імплементувати в усі програми каналу та рекламувати протягом усього року. Це вперше офіційно оголосили про співпрацю із медіагрупою «1+1 Media» у статусі генерального медіапартнера. Колаборація компаній будуватиметься на спільних цінностях, ідеях та поглядах, тому 1+1 Media готові надати масштабне телепромо протягом активного передпрем'єрного року.

За словами Максима Кривицького, гендиректора каналу, в активній рекламі цього мультфільму бачать, окрім іншого, і інструмент для того, щоб FILM.UA GROUP отримала прибутки, можливість і натхнення для створення подібних продуктів у майбутньому. 

У промокампанії велика увага буде приділена відео. Уже навесні, напередодні Великодня, представлять камео гурту «Даха-Браха» з веснянкою, написаною спеціально для мультфільму. Ще озвучили, що буде два окремих кліпи-саундтреки. Вони зараз саме пишуться.

І важлива новина про залучених зірок — нарешті стало відомо, хто озвучить головну героїню!

Образ Мавки створюватимуть для глядачів одразу три талановиті українки: 

  • Катерина Кухар стане рухами Мавки
  • Наталка Денисенко подарує героїні голос
  • а Христина Соловій співатиме від імені Мавки для всіх глядачів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як на Зимовому Кіноринку-2022 говорили про актуальність фільму «Довбуш»: Я буду захищати свою землю.

Search