Українське кіно

Актори з фільму "Черкаси" й творча команда - тепер у лавах ЗСУ

Актори з фільму "Черкаси" та творча команда доєдналися до лав захисників України. Тепер, як у кіно, вони чинять спротив російському ворогові та наближають нас до перемоги.

Українські військові продовжують хоробро обороняти українські землі. До лав Збройних сил України доєднуються все більше відомих людей, повідомляє 24 канал.

У центрі воєнної екшн-драми “Черкаси” – оборона однойменного мінного тральщика, заблокованого російськими військами в бухті озера Донузлав під час анексії Криму. Він три тижні чинив опір ворогу і став єдиним з 9 українських кораблів, що не спустив державний прапор.

До лав ЗСУ доєдналися:

Женя Авдеєнко

Роман Семисал

Мишко Воскобойник

Олесь Каціон

Руслан Коваль

Монтажер режисерської версії фільму Віктор Онисько.

“Кіношний екіпаж тральщика “Черкаси” продовжує чинити опір, але вже у реальному житті. Актори та учасники знімальної групи фільму “Черкаси” поповнили ряди захисників України. Пишаємося мужніми воїнами!” – поділилася команда  стрічки у фейсбуці.

Нагадаємо, у 2022 році фільм “Черкаси” побачать 5 країн світу: у Німеччині, Австрії, Ліхтенштейні, Люксембурзі та Швейцарії. Раніше Film.ua Distribution повідомляли, що буде перераховувати кошти, отримані за продаж прав на покази своїх фільмів за кордоном, Збройним Силам України, а також біженцям та постраждалим від війни Росії проти України.

Режисером кінострічки є Тимур Ященко.

Search