ТВ

Суспільне вимагає звільнити викраденого російськими окупантами Олексія Воронцова

16 травня з помешкання у тимчасово окупованому Херсоні військові окупаційних сил рф викрали інженера Суспільне Херсон Олексія Воронцова. Про це керівництву компанії повідомила дружина Олексія. Де зараз перебуває працівник Суспільного — невідомо.

Суспільний мовник звертається до української влади та міжнародної громадськості із закликом всебічно та всіма можливими способами сприяти поверненню Олексія Воронцова.

Компанія направила повідомлення про вчинення кримінального правопорушення до Об'єднаного центру з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок збройної агресії росії та до Херсонської окружної прокуратури Херсонської області.

Зазначимо, що з 2 березня 2022 року команда Суспільне Херсон працює віддалено і є українським медіа в регіоні, яке продовжує правдиво інформувати жителів тимчасово окупованих територій.

Станом на зараз приміщення Суспільне Херсон контролює окупаційна влада росії. З боку окупантів неодноразово були спроби пошуку справ працівників філії з метою вербування, допитів та отримання інформації.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА та канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Херсонщині це телеканал UA: ХЕРСОН, Українське Радіо Херсон та цифрові платформи:
Суспільне│Новини;
телеграм-канал;
фейсбук-сторінка;
інстаграм-сторінка;
ютуб-канал.

Джерело: Суспільне Мовлення

Search