Події

Правильний барлівайн в Києві (12.02.2020)

12 лютого 2020 року в 16.30 усі українські поціновувачі і любителі пива завмерли в очікуванні першого спільного варіння крафтового пива від ідейного натхненника, автора і двигуна проекту "BraufactuM" пивовара з Німеччини - Марка Раушманна і столичного пивовара мережі крафтової пивоварні та ресторанів "Пивна Дума" Сергія Гойко.

Вони познайомилися в Києві близько року тому, коли Марк вперше приїхав з візитом і представляв колекцію "BraufactuM". Сергія зацікавила думка профільного фахівця. Марк закінчив Технічний Університет Берліна за фахом інженер-технолог пивоварного виробництва, а також захистив докторську дисертацію у науково-учбовому  Інституті пивоваріння  в Берлині. За заслуги в цій області Марк також був обраний почесним членом Німецького сільськогосподарської професійної спільноти. Його знають як одного з найзатятіших в Німеччині пропагандистів пивної культури.

Під час першого візиту Марка, вже пізно вночі вони потрапили на пивоварню "Пивної Думи",  Сергій показував виробництво, знайомив з авторською рецептурою. Саме тоді і народилася назва нового сорту "Pears &Talks" Вarleywine Барлівайн, - це передусім пиво, а не вино і потрібне чимале вміння, щоб зварити дійсно гарний барлівайн.

До рецептури правильного барлівайну входять: німецькі дріжджі, українська копчена груша, три сорти хмелю на вибір, Columbus 15% або Hercules 16%, Styrian hp alt 5 та Tettnanger 2,3%

Це перший досвід колаборації українського крафта та історичних традицій Німеччини. Для української індустрії пивоваріння - це величезний крок до нових аудиторій на світовому ринку. Зварене 12 лютого пиво в стилі барлівайн "Pears &Talks" Вarleywine буде представлено у вересні 2020 г у Києві в мережі "Пивна Дума", а також  в листопаді 2020 року в берлінському тап румі Braufactum де зберуться європейські журналісти, пивні блогери і лідери думок, щоб оцінити барлівайна по -українські.

м.Київ

Вул.  Драгоманова, 31 г

Ресторан "Пивна ДУМА"

12.02.2020 починаємо в  16.30

Search