Новини

Стартували зйомки комедії «Скажене Весілля 2»

Розпочато зйомки другої частини комедії «Скажене Весілля 2». У центрі історії – Василь Середюк – турботливий батько, вірний чоловік, вправний господар. Минув рік, відколи молодша дочка вбралася у весільну сукню. Емоції вщухли, і темпераментний батько тільки-но дихнув на повні груди, як.. старша донька приводить у дім неочікуваного зятя, та ще й якого! А отже, на нас чекає ще одне #скаженевесілля. І щоб пережити його, Василю доведеться акумулювати всі свої сили і задіяти приховані резерви. На глядача чекатимуть нові герої, нові курйози і нові випробування. 

Творці фільму приготували безліч несподіванок для глядача, і одна з головних – хто ж ступить на весільний рушник. Продюсери зберігають інтригу і поки не озвучують прізвища акторів, які зіграють молодят. Але точно відомо, що в комедії з’являться нові зіркові обличчя, серед яких Позитив – учасник гуртів «Время и Стекло» та MOZGI. Співак долучиться до комедійного дуету отця Євлампія (Потап) та диякона Пилипона (MONATIK) у ролі хориста Кіндрата, а також стане  музичним співпродюсером фільму.

Світ «Скаженого Весілля 2», як і першої частини, оживатиме та ростиме завдяки зусиллям FILM.UA Group та Прототип Продакшн, а співпродюсером виступатиме компанія MOZGI Entertainment. Зйомки фільму відбуватимуться у Києві та Київській області протягом серпня-вересня.

Зазначимо, що стрічка стала одним із переможців 11-го пітчингу Держкіно, заручившись фінансовою підтримкою держави. 

На кінотеатральні екрани продовження найкасовішої комедії 2018 року вийде під Новий рік – 25 грудня.

Нагадаємо, вперше зі скаженою сімейкою український глядач познайомився 4 жовтня 2018 року. Саме тоді #НайкращаКомедіяРоку вийшла в широкий український прокат. Минув майже рік, за який історія про Василя Середюка у виконанні Назара Задніпровського встигла чимало. Поставити декілька рекордів національного кінопрокату. Стати найрейтинговішим фільмом на ТБ за останні 10 років за основними аудиторіями. І навіть отримати «прописку» ще в декількох країнах: права на адаптацію комедії придбала Литва і Румунія.

«Скажене Весілля 2»

Прем’єра в Україні: 25 грудня 2019 року

Країна: Україна

Студія: FILM.UA GROUP, Prototype Production

Дистрибутор: MMD UA і FILM.UA Distribution

Тип: прокатне кіно

Хронометраж: 90 хвилин

Жанр: комедія

Режисер: Влад Дикий

Продюсер: Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Надія Коротушка, MOZGI Entertainment (Ірина Горова, Олексій Потапенко)

Музичні продюсери: Олексій Потапенко, Олексій Завгородній

Сценаристи: Микола Куцик, Олексій Приходько

У ролях: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Потап, MONATIK, Олексій Супрун (Петро Бампер), Олексій Завгородній (Позитив), Юрій Горбунов та інші.

Слоган: Що? Знову?!

Синопсис: Події нового фільму відбуваються через рік після «Скаженого Весілля». ЩЕ один сюрприз, ЩЕ одна донька, та ЩЕ одне #СкаженеВесілля чекає на улюблених героїв. Погоня, новий зять, Назарій Запухляк, отець Євлампій, монахи, зірковий каст, багато скажених пригод та ще більше гумору.

Search