Новини

22 грудня вперше відбудеться спільний пітчинг сценаристів та акторів

У сценарному відборі можуть брати участь і студенти курсів Terrarium 2018/2019/2020 років, і усі сценаристи, які мають готовий  сценарій чи на етапі розвитку. Про це інформує пресреліз організаторів події.

Для цього конкурсанти мають визначитися з проєктом, який буде пітчингуватись, і заповнити реєстраційну форму: shorturl.at/muJNP з коротким відеопітчем свого сценарію.
 
«Ми хочемо відібрати на пітчинг учасників наших попередніх сценарних курсів, які доопрацювали свою ідею для фільму та готові презентувати її кіноспільноті. Пітчинг потрібний для сценариста, оскільки він може не лише заявити/нагадати про свій проєкт, але й знайти собі продюсера, режисера чи команду для подальшої роботи. Хочеться, щоб можливість презентувати свій сценарій була доступною у кіносередовищі для тих, хто цього потребує», — коментує Олександра Сорохан, співорганізаторка заходу.
 
Подію можуть вільно відвідати всі учасники кінопроцесу. Для цього слід заповнити анкету тут: www.dreamcast.in.ua/pitch.
 
Захід проходитиме за всіма вимогами МОЗ з обмеженою кількістю гостей та учасників. Місце проведення — Kooperativ (вул. Січових Стрільців, 23А). Дата проведення — 22 грудня. Початок о 18:00.
 

 

Search