Новини

«Гуллівер повертається»: прем’єра відбудеться під Новий рік

Перший повнометражний мультфільм «Гуллівер повертається», виробництвом якого займаються 95 Animation Studio и Gulliver Films, вийде на екрани 23 грудня 2021 року. Про це інформує пресреліз Студії «Квартал 95». Над проєктом працювали кращі аніматори України, закордонні спеціалісти, а також команда сценаристів «Кварталу 95».

З 1 по 5 березня проходив міжнародний кінофестиваль Berlinale в онлайн-форматі. В рамках European Film Market (EFM) був представлений «Гуллівер повертається» для міжнародної дистрибуції.

«Нещодавно закінчились кінофестивалі в Берліні та Гонг Конгу, на яких був представлений наш мультфільм «Гуллівер повертається». Ми вже не перший рік беремо участь у різних кінофестивалях, але це були перші виставки, де ми показували вже повністю завершений мультфільм. Я дуже вірив в те, що ми зробили, але такого ажіотажу не очікував. Попри важку ситуацію у світі з ковідом, наш фільм дуже сподобався дистриб’юторам практично по всьому світу. У нас вже є пропозиції з дистрибуції нашого мультфільму в Португалії, Іспанії, Італії, Туреччині, країнах Бенілюксу, Середнього Сходу та Латинської Америки: Мексика, Бразилія, Аргентина, Чилі, Еквадор, Парагвай, Уругвай, Перу. Дуже сподіваюсь і вірю, що український мультфільм оцінять і подивляться діти всього світу!» - коментує генеральний продюсер Олег Ходачук.

Цього року вперше наш «Гуллівер» вийшов на інший рівень презентації проєктів – представив унікальну та єдину інноваційну колаборацію разом з одним із найвідоміших українських додатків Reface, який дає можливість змінювати обличчя у відео та гіфках. Тепер кожен може стати головним героєм анімації «Гуллівер повертається». Першим, хто випробував нову функцію додатку став Пітер Домш – директор з продажів EFM.

«Такий інноваційний інструмент дозволяє по-новому звернутися до аудиторії та дає можливість в ігровій формі привернути увагу до проєкту в соціальних мережах. Як «новий актор» ролі Гуллівера, я радий, що дистрибуція проєктів постійно розвивається, і вже в очікуванні побачити як інші стануть частиною цієї історії», - каже Пітер Домш.

За 10 днів розміщення відео зібрало більше 1 млн ріфейсів та понад 325 тис. людей поділилися відео зі свайпом у себе в соцмережах.

Кожен може стати героєм анімації. А головного героя Гуллівера озвучив український ведучий та співак Володимир Дантес.

«Гуллівер повертається» чудово заявив про себе на кіноринку – вийшов на обкладинці французького видання Le film francais, а також в американському виданні Variety зі статтею про участь анімації в Європейському кіноринку та колаборації з Reface.

Нагадаємо, за сюжетом Гуллівер отримує лист, у якому жителі Ліліпутії просять його про допомогу. Їхня країна в жахливому занепаді, тому без мудрого велетня їм не обійтися. Але чи буде Гуллівер відважно вирішувати справи своїх друзів, коли у самого не все так добре?

Search