Новини

Нацвідбір Дитячого Євробачення-2021: хто в журі?

Суспільне оголосило повний склад журі фіналу Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021.  

До складу журі увійшли п’ять музичних експертів: 

  • співачка, представниця України на Євробаченні-2010 ALYOSHA
  • телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк
  • музикознавиця Люба Морозова
  • головний редактор Karabas Live, музичний журналіст Ігор Панасов
  • представник України на Дитячому Євробаченні-2020 Олександр Балабанов.

Читайте також: Дитяче Євробачення-2021: хто став фіналістом Нацвідбору

Суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА транслюватиме фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021, який відбудеться 19 грудня у паризькому концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.

Фінал Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс Євробачення відбудеться 24 жовтня о 17:00 у форматі прямого ефіру з використанням відеозаписів виконання учасниками наживо однієї своєї оригінальної пісні або пісні, наданої Суспільним для тих, хто на першому етапі відбору не виконував оригінальної пісні. Відповідне рішення було ухвалене через стрімке погіршення епідеміологічної ситуації в Україні.

Ведучими Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2021 будуть Віктор Дяченко і співачка, представниця України на Дитячому Євробаченні-2018 Даріна Красновецька.

Переможця нацвідбору Дитячого Євробачення-2021 визначать за результатами голосування журі та онлайн голосування глядачів. Для участі в онлайн-голосуванні користувачі мають авторизуватися через свій обліковий запис в соціальних мережах «Фейсбук» або «Інстаграм». Онлайн-голосування відкривається після завершення трансляції відеозаписів виступів усіх фіналістів.

У 2020 році представником України на Дитячому Євробаченні був Олександр Балабанов. За нього віддали свої голоси 349 тисяч глядачів з України та всього світу. На Дитячому Євробаченні-2020 перемогла Франція.

Читайте також: Суспільне самостійно проведе Нацвідбір Євробачення. Але оголошено конкурс на телеверсію

  

Search