Новини

Перше власне fashion-шоу від MEGOGO

Медіасервіс MEGOGO спільно із Mastercard Більше представляють fashion-шоу «Рито, що вдягти?». Ведучою проєкту стала персональна стилістка й інфлуенсерка Маргарита Мурадова. Прем’єра першого епізоду відбудеться вже сьогодні, 10 грудня, о 20:00 на каналі MEGOGO LIVE.

Шоу «Рито, що вдягти?» матиме 4 випуски, які з’являтимуться що два тижня, та бонусний епізод у лютому 2022 року. У межах шоу Маргарита Мурадова розповість про головні тренди сезону, поділиться модними інсайтами і власними лайфхаками зі стилю. А особливістю проєкту стане розбір гардеробу запрошених гостей, серед яких співак Олексій Завгородній (ексучасник гурту «Время и Стекло»), блогерка та співачка Лєра Дідковська (ексучасниця гурту Open Kids), танцівник та актор Назар Грабар, продюсерка Наті Авдєєва.

«Напередодні активного новорічного шопінгу ми вперше запускаємо шоу про моду, та ще й із найяскравішою амбасадоркою українського стилю Ритою Мурадовой. Наш проєкт, в тому числі, про свідомий шопінг. Адже саме під час розпродажів і святкової метушні в пошуках подарунків ми найчастіше робимо необдумані покупки. Тож хочемо, щоб наші глядачі отримали всю необхідну інформацію від топового персонального стиліста про те, як грамотно скласти список покупок та переформатувати свій гардероб», — розповіла про шоу маркетинг-директорка MEGOGO Валерія Толочина

«Вже давно я хотіла створити проєкт, на прикладі якого кожен може дізнатися, як працювати із власним гардеробом. Хотілося, щоб він зібрав масштабну аудиторію та був доступним для всіх. Тому співпраця з MEGOGO у цьому плані є просто ідеальним міксом! Головна мета нашого шоу на прикладі запрошених гостей показати, що з будь-якого гардеробу можна створити цікаві луки, а також те, що основна ціль речей – висловлювати особистість людини, її характер. Сподіваюся глядачі отримають максимально корисну інформацію та проявлять активність», — додала ведуча проєкту Маргарита Мурадова

Перегляд шоу «Рито, що вдягти?» буде доступно безкоштовно на каналі MEGOGO LIVE, у розділі «Шоу» на MEGOGO та на YouTube-каналі MEGOGO LIVE.

Нагадаємо, нещодавно MEGOGO LIVE представив шоу «Шо по кіно», в якому зірки шоубізу та відомі українські блогери грають у кінобатл та визначають, хто краще розбирається у кінематографі. Провідною учасницею проєкту стала акторка Ксенія Мішина.

 

Search