Новини

Ярослав Лодигін - другий член журі Нацвідбору на Євробачення-2022

Суспільний мовник оголосив ім'я другого члена журі Національного відбору на Євробачення-2022. Ним став член правління Суспільного, режисер Ярослав Лодигін.

«Відчуваю велику відповідальність, але водночас радість, що маю змогу долучитися до нашої спільної мети — у наші тривожні часи створити велике музичне свято для всієї країни ввечері 12 лютого», — розповів Ярослав Лодигін.

З серпня 2019 року Ярослав Лодигін — член правління Суспільного мовника, відповідальний за платформу телебачення. Також у 2019-му він став членом Європейської кіноакадемії за свою діяльність як режисера і сценариста (найвідоміша його робота — «Дике поле»). Ярослав Лодигін є продюсером і автором ідеї документального серіалу UA: ПЕРШИЙ «Колапс: як українці зруйнували імперію зла». Він є одним із засновників інтернет-радіо «Аристократи» та музичної премії A-Prize.

Суспільний мовник раніше оголосив ім'я першої членкині журі Національного відбору на Євробачення-2022 — нею стала Тіна Кароль.

Зазначимо, журі та телеглядачі визначають по 50% результату голосування. 

Нагадаємо, Суспільний мовник оголосив фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2022. Фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 18:30. У прямому ефірі його можна побачити в ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ, на сайті eurovision.ua, а також на ютуб- та фейсбук-сторінках Суспільне Євробачення і транслюватимуть на хвилях  Радіо Промінь.

Search