Новини

OLL.TV відкрив понад 50 телеканалів у вільному доступі в Україні та за кордоном

Вітчизняна платформа OLL.TV відкрила вільний доступ до ще більшої кількості українських телеканалів, які можна переглянути в Україні та за кордоном – тепер їх понад 50. Усі вони доступні на сервісі без будь-якої оплати та реєстрації, як в Україні, так і для перегляду за кордоном. Наші співвітчизники, які вимушено опинилися за межами країни, можуть оперативно дізнаватися актуальну інформацію та вільно дивитися українські телеканали - де б вони не знаходилися.

Телеканали, що транслюють всеукраїнський Марафон і знаходяться у вільному доступі в Україні та закордоном на OLL.TV:

Україна 24, UA перший, Україна, 1+1, СТБ, ICTV, Новий канал, Інтер, Індіго, НТН, К1, 5 канал, Прямий, Еспресо, Рада, Ентер-фільм, Paramount Comedy, Перший автомобільний, Xsport, 4 канал, К2, Сіріус, UA Fashion, Мега, Бігуді, ZOOM, Genuine TV, Obozrevatel, UA:Крим, 8 канал, UA:Київ, UA:Донбас, 34 канал, Одеса live, Алекс, Донбас, Київ, НТА, Перший Західний, Правда тут, Правда тут Львів, Правда ТУТ Київ, Раі, Рівне 1, СК1, ТВА, МТМ, Центральний, Чернівці, АТР, ТВ5, 33 канал, Nobel TV.

Також на платформі доступний без реєстрації та оплати державний освітній курс для середньої школи – онлайн-школа (5-11 класи); пізнавальні та розвиваючі відео для дошкільнят –  Дитячий садок NUMO від UNICEF; українські Аудіоказки для малят; корисні відновлюючи практики та медитації в аудіо- та відеоформатах – для дорослих.

Зараз на сервісі OLL.TV з’явився додатковий контент – Уроки англійської мови, які також можна дивитися у вільному доступі. Для багатьох наших співвітчизників, яких лихо війни закинуло в інші країни, питання мови на сьогодні – питання виживання. А для когось нові знання можуть бути своєрідним заспокійливим, що теж необхідно для плідної роботи і боротьби.

Переможемо разом!

Search