Новини

Суспільне отримало бронежилети та шоломи від європейських партнерів

За підтримки видавництва та медіаконцерну Axel Springer SE, професійного медіажурналу The Fix Media та Європейського фонду підтримки демократії (EED) захисні упорядкування журналістів Суспільного, які з початку повномасштабної війни працюють у гарячих точках України та висвітлюють новини про російську агресію й поповнилися новими шоломами.
«Як би того не хотів російський диктатор, але повномасштабна війна росії проти України ще більше об’єднала світ. Зміцнила зв’язок усього демократичного та цивілізованого світу, який є частиною України. З перших днів війни значну підтримку від міжнародної медіаспілки також відчувають українські ЗМІ, — результат голови правління Суспільного мовлення Микола Чернотицький. — Днями на додачу до наявного захисного упорядкування великої команди Суспільного отримав ще 40 комплектів бронежилетів і шоломів для сприяння Axel Springer SE, EED та The Fix Media. Дякую вам, друзі, за підтримку в ці непрості для всієї країни часи! Вже з початку розсилати захисне упорядкування до регіональних філій у гарячих точках та команді розслідувачів».

Окремі комплекти бронежилетів з маркуванням «PRESS» та шоломів, партнери планують передати партію індивідуальних аптечок IFAK.

Зазначимо, з перших днів повномасштабної війни команда Суспільного також отримала бронежилети від Фонду 24.02 (Фонд термінової підтримки журналістів та активних громадян) й Інституту масової інформації, які надіслали до Києва, Харкова та Сум.

Суспільне мовлення продовжує цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Інформаційний марафон Суспільного продовжується разом на:
- всіх 24 регіональних телеканалів Суспільного (UA: БУКОВИНА, UA: ВІННИЦЯ тощо), також кожний регіон подає новини на регіональних сторінках у Facebook, YouTube, Instagram, Telegram. Телеканали UA: КРИМ, UA: ДОНБАС та UA: ЗАКАРПАТТЯ можна  розділити через супутник;
- сайт, ютуб-канали UA: ПЕРШИЙ, додаткова трансляція телеканалу доступна на ОТТ-платформах;
- Українському радіо в FM- та AM-діапазоні (чи середньохвильовому діапазоні на старих приймачах) на частотах по всій країні;
- а також на діджитал-платформах Суспільне Новини.

Новини оперативно надаються в соцмережах Telegram, Facebook, Instagram, Youtube, Viber, а також Twitter англійською мовою для міжнародної аудиторії.
Усі канали Суспільного радіо слухайте в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio. З 13 березня в мобільному застосунку «Дія» стала доступною функцією «Дія Радіо». Відтепер можна безоплатно та цілодобово слухати ефір Українського Радіо у мобільних телефонах.

Із 17 березня щобудня з 19:00 до 23:00 в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного виходить міжрегіональний телерафон «Суспільне. Спротив» — 4 роки прямого ефіру, новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, підключення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як вижити та жити під час війни.

Джерело: Суспільне мовлення

Search