Новини

З’явився новий український сервіс надшвидкої доставки продуктів і страв LOKO

Fozzy Group продовжує розвивати послуги доставки і запускає LOKO – новий український фудтех стартап, який надає послугу швидкої доставки продуктів та страв для Гостей. Сервіс мав почати роботу 28 лютого 2022 р., та через повномасштабне вторгнення рф його запуск довелося відкласти. У червні 2022-го LOKO запустилися в Києві.

Переваги LOKO – швидкість доставки від 15 хвилин, гібридні замовлення продуктів з супермаркету і ресторанних страв, власна випічка і кава, а також розумно підібраний асортимент продуктів.

Продукти і страви LOKO доставляє за 15-30 хвилин в залежності від наповнення замовлення і адреси. Доставку замовлень здійснюють СітіРайдери — спеціалісти, що надають послуги з доставки на електроскутерах. На момент запуску сервіс доступний в районах Позняків, Березняків і частини Осокорків столиці – мапа зони покриття є на сайті

Зараз сервіс LOKO інтегрований у мобільний додаток «Сільпо».

Що можна замовити?

Сьогодні LOKO пропонує близько 1500 найбільш популярних серед Гостей товарів з «Сільпо», а також безліч ресторанних страв. Надалі асортимент буде розширено відповідно до побажань Гостей.

LOKO дозволяє поєднувати продукти з супермаркету та страви з ресторанів. Наприклад, можна замовити улюблене крафтове пиво з полиці магазину до бургера з ресторану. Також у планах є продаж власної випічки та кави. І працює доставка охолодженого алкоголю і напоїв.

Наразі, LOKO співпрацює з найпопулярнішими ресторанами в районі Позняків, Березняків та частини Осокорків у Києві. Щоб стати нашими партнерами, потрібно заповнити форму.

Яка вартість такої доставки?

Вартість залежить від загальної вартості замовлення, з першим — можна вибрати собі у подарунок каву, хамон, ананаси або сухий сніданок. Оплатити замовлення можна у мобільному додатку “Сільпо”.

LOKO був створений для всіх, хто цінує свій час і живе динамічним життям, щоб Гості могли отримати все найнеобхідніше та найсмачніше за хвилини. Проєкт LOKO є частиною Fozzy Group, але працює незалежно, як і низка інших проєктів.

Search