Новини

На шляху до перемоги: Нова пошта почала співпрацю з ДСНС України

Компанія співпрацює з Державною службою України з надзвичайних ситуацій у декількох напрямках: логістична підтримка та матеріально-технічне забезпечення рятувальних бригад.

«Співпраця з ДСНС – один із наших пріоритетних напрямів, адже саме рятувальні бригади першими приїжджають на місце трагедії, дістаючи людей з-під завалів знищених будівель, а на плечі піротехнічного підрозділу лягає розмінування рекордних площ,  — говорить керівник гуманітарного напрямку Нової пошти Андрій Григоров. – Тож наше завдання – допомагати рятувати життя».

Один з напрямів партнерства Нової пошти та ДСНС - матеріально-технічне забезпечення рятувальних бригад. ДСНС України готує списки необхідних товарів, від електронних приладів – до автомобілів, а компанія займається їхнім пошуком, придбанням та доставкою.

Також Нова пошта надає логістичну підтримку ДСНС України. Таким чином установа може безкоштовно відправити необхідний вантаж.

«Завдяки співпраці з Новою поштою організовано доставку станцій очищення води підрозділам у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Рятувальники Житомирщини та Запоріжжя отримали бензорізи, а на Київщину вирушило пожежно-технічне оснащення. Усього перевезено понад 15 тонн вантажів», - розповів директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор Вітовецький.

Нагадуємо, що в рамках Гуманітарної пошти компанія співпрацює із 300 волонтерськими організаціями та вже доставила безкоштовно 61 800 відправлень тим,  хто опинився у скрутному положенні.

Разом до  перемоги!

Для довідки:

Гуманітарний напрям роботи Нової пошти - це напрям, який компанія веде з початку повномасштабної війни в Україні для всебічної допомоги нашій країні та населенню. Він охоплює проект «Гуманітарна пошта України», підтримку медичних закладів, рятувальних  служб (включаючи ДСНС) та турботу про мирних мешканців України, що постраждали під час військових дій.

Проєкт «Гуманітарна пошта України» створений ще у 2014 році як відповідь на вторгнення російської федерації в Україну. З того часу він став надійним логістичним плечем для волонтерського руху. Він складається з декількох програм допомоги, основним напрямком яких є логістичне партнерство з організаціями, задля допомоги доставки гуманітарних вантажів: програма Сталого партнерства, програма Точкової допомоги, Цільові програми тощо.

Дізнатись більше: https://www.humanitarian.novaposhta.ua/

Search