ТВ

MEGOGO покаже бій Денис Берінчик — Віорел Сіміон

Завтра, 8 жовтня, Інтернаціональний чемпіон WBO у легкій вазі Денис Берінчик захищатиме свій титул в ринзі проти досвідченого румунського боксера Віорела Сіміона. Подію можна буде побачити ексклюзивно на MEGOGO у розділі «Спорт». Початок трансляції вечора боксу о 20:00. 

Боксери виступатимуть у легкій вазі на арені в Equides Club (Україна). Очікується напружений поєдинок — чимало експертів оцінюють Дениса Берінчика як фаворита бою, але румунський спортсмен налаштований рішуче: «Україно! Я їду, щоб засмутити вашого Чемпіона! До зустрічі 8 жовтня», — додає Віорел Сіміон.

«У мого суперника за плечима великий багаж досвіду, велика кількість поєдинків. Він боксував з багатьма відомими іменами, володів регіональними титулами по WBC. Це і є його перевагою. Ми вивчали його манеру бою, розробили план, щоб здолати його, та рухатися далі», — зазначив Денис Берінчик.

Нагадаємо, нещодавно медіасервіс розпочав співпрацю із промоутерською компанією K2 Promotions Ukraine, заснованою братами Кличко. Бій між українцем Денисом Берінчиком та румунцем Віорелом Сіміоном стане першим шоу від K2 Promotions Ukraine, доступним глядачам MEGOGO.

Бій буде доступним до перегляду усім користувачам передплат «ТБ і Кіно: Оптимальна» та «ТБ і Кіно: Максимальна». Анонси інших спортивних подій від K2 Promotions Ukraine з’являтимуться в розділі «Спорт» на MEGOGO.

Search