ТВ

«Маскарад» на Хрещатику: як герої шоу дивували киян

Вже у суботу, 24 жовтня, о 20:20 на телеканалі «1+1» глядачі побачать новий випуск найзагадковішого шоу країни «Маскарад». У новому епізоді своїми виступами будуть вражати вже улюблені загадкові герої, серед яких таємничий Кінь у пальті, який минулого ефіру опинився за крок до вильоту, та кокетлива Кенгуру. Також до них приєднаються два нових загадкових героя: Лицар, через чиї сталеві обладунки проросли квіти, та епатажний Баран-репер.

Напередодні нового випуску яскраві та сміливі герої, модний Баран-репер, добрий Лицар, а також сором’язлива рожева Дракоша, яку так полюбили українці, вийшли на вулиці Києва. Вони пройшлись головною вулицею столиці - Хрещатиком, охоче вітаючись та фотографуючись з киянами та гостями міста. Лицар, який завжди приходить на допомогу, підказував перехожим, як дістатися знакових куточків столиці, та допомагав розібратися з мапою міста. Перехожі були у захваті від зустрічі зі своїми улюбленими супергероями та не стримуючи захвату обіймалися, фотографувалися та намагалися отримати хоча б маленьку підказку – хто ж з відомих особистостей ховається всередині.

Читайте также: Посварились! Fremantle поскаржиться на «Маскарад» «1+1» в індустріальну асоціацію

Нагадаємо, минулої неділі глядачі побачили запеклу та веселу боротьбу між зірковими командами ПТП та MONATIK. Тоді до суперфіналу головний рефері проекту Юрій Горбунов відправив рожеву Дракошу, до наступного епізоду пройшли Кака та загадкова Кенгуру, а у «зону ризику» потрапили Равлик та Кінь. Команда  переможців у «ліпсінк баттлі», капітаном якої є MONATIK, отримала шанс першими назвати, хто ж приховується у костюмі Равлика чи Коня. Команда вирішила розсекретити Равлика, який прийшов на шоу із місією зробити світ добрішим. Учасники зіркової команди припустили, що під костюмом ховається відомий співак Віктор Павлік, і вгадали, заробивши перші 10 балів на проекті. 

Глядачі шоу також матимуть можливість відгадувати, хто ховається за фантастичними костюмами, завдяки інтерактиву, розробленому командою 1+1 video. У мобільному додатку 1+1 video під час ефіру можна буде вибрати один із семи варіантів таємничих героїв в образах. Результати голосування продемонструють на екранах одразу під час розкриття образів. 

Над шоу «Маскарад» працювала команда BIG Entertainment Shows , яка створює такі успішні проекти, як «Танці з зірками», «Голос країни». 

Дивіться четвертий випуск найзагадковішого шоу країни «Маскарад» вже 24 жовтня о 20:20 на телеканалі «1+1».

Search