ТВ

UA: ПЕРШИЙ покаже Кубок світу з біатлону 2020–2021: розклад

У суботу, 28 листопада, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стартує перший етап Кубка світу з біатлону сезону 2020–2021 у фінському Контіолахті.

У програмі етапу представлені чоловічі й жіночі індивідуальні перегони та спринти. Змагання розпочнуться об 11:55 чоловічими перегонами переслідування на 20 км.

Розклад усіх трансляцій першого етапу:
Індивідуальні перегони, чоловіки — 28 листопада, об 11:55
Індивідуальні перегони, жінки — 28 листопада, о 15:15
Спринт, чоловіки — 29 листопада, об 11:25
Спринт, жінки — 29 листопада, о 14:35

Коментуватимуть змагання спортивні коментатори Суспільного Олексій Мандзій та Сергій Ружицький.

Читайте также: На OLL.TV состоится трансляция Чемпионата Европы по художественной гимнастике (РАСПИСАНИЕ)

Одразу по завершенні жіночого спринту, о 15:55 дивіться проєкт «Біатлон. Студія», де проаналізують виступ української команди та розкажуть про найцікавіше з першого етапу нового сезону. У студії працюватиме ведучий Денис Зерченко, а до онлайн-розмови з ним долучиться колишній біатлоніст збірної України та призер Чемпіонату світу Андрій Дериземля.

Діджитал-сторінка Суспільне.Спорт транслюватиме всі перегони у Контіолахті без перерви на рекламу. 27 листопада о 19:00 на сторінці Суспільне. Біатлон у фейсбуці та ютуб-каналі Суспільне Спорт у прямому ефірі обговорюватимуть всі інтриги прийдешнього Кубка світу з біатлону. У студії працюватимуть журналіст Суспільного Євген Каранов та коментатор Сергій Ружицький. На онлайн-зв’язку зі студією буде головний тренер збірної України Юрай Санітра, який розповість про всі деталі підготовки українських біатлоністів та їхній настрій перед початком змагань.

Найкращі миттєвості кожних перегонів та ексклюзивні коментарі учасників змагань шукайте на фейсбук-сторінці Суспільне.Спорт. Повні записи перегонів будуть доступні на сторінці Суспільне.Біатлон.

Нагадаємо, що суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором усіх подій IBU (International Biathlon Union) в Україні по сезон 2025–2026 включно.

Search