ТВ

Шоу «МАСКА» покаже справжню ікону стилю – ефектну Бабку

У суботу, 30 січня, о 21:00 на каналі «Україна» - 2-й випуск грандіозного шоу «МАСКА», в якому виступатимуть 8 нових неймовірних героїв, серед яких розкішна Бабка. Художниця з костюмів Леся Патока розповіла історію створення унікального костюма, а сама Бабка дала першу підказку про себе. Про це розповідає пресреліз телеканалу.

У новому епізоді найбільш загадкового і видовищного шоу «МАСКА» глядачі познайомляться з другою вісімкою талановитих учасників та спробують розгадати, хто ж ховається під неймовірними костюмами. Творець образів Леся Патока зізнається – кожен герой шоу має власну історію і несе особливі смисли. Так, розкішна Бабка стала справжньою іконою стилю.

«Наша Бабка – дуже стильна і сексуальна, саме цього я і хотіла домогтися! Її бандаж, шкіру рептилії і всі матеріали ми замовляли за кордоном. А далі була магія – шолом ми відливали самостійно, власноруч викладали кожен камінчик. Також у неї надзвичайні нігті, які в довжину сягають 30 см! І це не остання цікава цифра – якщо міряти костюм від платформи до вусиків, зріст нашої героїні досягає 2,1 метра», – поділилась художниця з костюмів шоу «МАСКА» Леся Патока.

Історія створення костюма і стала першим ключиком до розгадки маски. Та й сама Бабка не проти розповісти про себе.

«Я, Бабка, не раджу конкурентам недооцінювати мене чи насміхатися. Хоча я і комаха, але водночас – хижак! А, враховуючи мій нестандартний розмір, легко можу з'їсти будь-кого на обід, однак це тільки коли голодна, а так я не кровожерлива, а навіть грайлива. Бабки від природи непосидючі й не зупиняються на одному місці. Ось я, наприклад, з дитинства не можу вибрати одну справу для себе. А ще мені добре відома команда «мотор!», від якої виникають приємні й хвилюючі спогади – магія знімального майданчика і зовсім інше ім'я, яким мене називали», – інтригує Бабка.

На сцені масштабного шоу «МАСКА» Бабка виконає мегахіт I wanna be loved by you легендарної Мерилін Монро, а зіркові детективи спробують розкрити загадкову особистість стильної учасниці. Також у 2-му випуску проєкту глядачі побачать вражаючі виступи веселого Буряка, грайливої Крапанки, мужнього Носорога, магічного Мольфара, неймовірно милого Циклопа, розкішної Пави і величного Лева.

Search