ТВ

Стала відома дата прем'єри шоу зіркових пародій «Ліпсінк батл» на «1+1»

6 березня о 20:20 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем'єра шоу зіркових пародій «Ліпсінк батл», в якому візьмуть участь безпрецедентна кількість зірок. Ведучими шоу стануть продюсер ПТП і відома співачка, тренер «Голосу країни» Тіна Кароль, а 36 артистів, телеведучих та спортсменів боротимуться за звання головного пародиста країни.

Нещодавно телеканал «1+1» запустив челлендж під назвою #lipsyncbattle_challenge, який стрімко набирає обертів у соцмережах. Учасники проєкту кидають один одному виклик, а також запрошують підписників «ліпсити» улюблених артистів разом із ними.

Так, стало відомо, що учасницями шоу зіркових пародій стануть актриса і переможниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина і популярна телеведуча Леся Нікітюк. Ксенія Мішина записала відео з собакою на руках під хіт Baha Men під назвою Who Let The Dogs Out. Повторний виклик вона передала своєму обранцеві Олександру Еллерту.

«Для мене велика честь брати участь у такому масштабному шоу зіркових пародій. Це дуже цікавий досвід, який мені допоможе відчути, що переживає співак, стоячи на сцені, адже це неповторний обмін енергією. Трішки привідкрию завісу, і скажу, що я перевтілюсь у справжню легенду українського шоу-бізнесу і навіть приміряю білу перуку. Для того, щоб максимально вжитися в роль, я вже не один тиждень спостерігаю за своїм героєм, вивчаючи його міміку, пластику, підмічаючи найменші деталі. Я сподіваюсь, що мені вдасться об’ємно показати цей образ», - каже про свою участь Ксенія Мішина.

Леся Нікітюк прийняла виклик від Павла Зіброва, «заліпсівши» свою улюблену виконавицю JLo. Відома ведуча кинула виклик судді «Танців з зірками» Владу Ямі та телеведучій Ользі Фреймут.

«Друзі, в Україні запускається масштабне шоу пародій під назвою «Ліпсінк батл», в якому братиме участь велика кількість відомих артистів. Зокрема і Леся Іванівна Нікітюк, тому що я приймаю #ліпсінкбатл_челлендж і передаю його Владику Ямі та Олі Фреймут, щоб не сумувала», - сказала в своєму відео Леся Нікітюк.

У челленджі вже взяла участь велика кількість зірок і блогерів: прима-балерина Катерина Кухар, продюсер ПТП, танцюрист і учасник «Танців з зірками» Євген Кот, продюсер Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросініна, співак Павло Зібров, телеведуча та учасниця «Жіночого кварталу» Віра Кекелія, актриса «Вечірнього кварталу» Олена Кравець, а також блогери з понад мільйоном підписників Ledboy1, Alex Black, Katе Nita та інфлюенсер Сабіна Мусіна.

 

Search