ТВ

Розпочинається підготовка 2-го сезону гіпершоу «МАСКА»

Грандіозне шоу «МАСКА» на каналі «Україна» стало справжньою сенсацією на нашому телебаченні. Кожен випуск проєкту бив усі рекорди популярності і збирав біля екранів телевізорів, а також на YouTube-каналі шоу мільйони глядачів, які з цікавістю розгадували замаскованих у неповторних костюмах знаменитостей. Понад 14 млн українців подивились «МАСКУ» по телевізору, а всі публікації на YouTube-каналі шоу до фіналу зібрали близько 31,5 млн переглядів. Хоча гранд-фінал тільки-тільки відгримів в ефірі каналу «Україна», глядачі вже залишили тисячі коментарів із проханням продовжити шоу. Тому творці проєкту вирішили: 2-му сезону «МАСКИ» бути! Про це йдеться в пресрелізі мовника.

Читайте також: «МАСКА»: перемога у Сонця

«Мільйони глядачів, затамувавши подих, спостерігали за непередбачуваними перипетіями першого сезону найбільш таємничого шоу телебачення «МАСКА». Ми інтригували, заворожували і змушували серця прихильників проєкту битися частіше. Звичайно, ми не можемо залишити любих глядачів без їхнього улюбленого шоу, тому зустрінемось у другому сезоні «МАСКИ»! Ще більш сенсацій, загадок і відкриттів – обіцяю, це буде феєрично!» – інтригує ведучий гіпершоу Володимир Остапчук.

Команда проєкту вже працює над неймовірними образами для 2-го сезону. Наразі тривають активні обговорення, які маски візьмуть у ньому участь. Серед претендентів: Акула, Фенікс, Фурія, Картопля, Жираф, Робот, Гуманоїд, Пальчик, Котик, Мавка і навіть Колода. Також канал «Україна» пропонує глядачам долучитися до створення фантастичних образів. Можливо, саме вашу маску ми побачимо у другому сезоні. Надіслати свої ескізи можна на електронну адресу Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

А поки команда художників з костюмів працює над новими образами, телеканал «Україна» проводить голосові проби потенційних учасників 2-го сезону. В ефірі спецвипуску проєкту «МАСКА», в якому творці розкривали таємниці улюбленого шоу, з’явився перший зірковий учасник нового сезону. У нього ще немає костюма і навіть імені, тому поки організатори назвали його Фаворитом. Та вже зараз глядачі мають можливість переглянути його перший виступ і висувати власні версії, хто там може бути, - дивіться за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=3ryaPqT5Xkw

Search