ТВ

На каналі «Україна» прем’єра мелодрами «Три кольори кохання»

У суботу, 15 травня, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Три кольори кохання» виробництва «Української Продакшн Студії» і каналу.

Еля вийшла заміж за людину, яку поважала, навіть боготворила. Але не кохала. Коли вона закохалась в іншого, Еля не змогла встояти. І пішла від чоловіка, зруйнувавши його бізнес, все його життя. Їй належить усвідомити свій вчинок і ціною величезних зусиль, по крупинах, відновити все, що розвалилося через неї. Тільки тоді доля нагородить її новим коханням і радістю.

Головну роль у новому фільмі виконала популярна акторка Анна Кошмал. Дівчина зізнається, що їй дуже пощастило з партнерами на знімальному майданчику. Слова Анни підтверджує її колега Ірина Гришак, яка також зіграла одну з ключових ролей у фільмі.

«У нас була приголомшлива команда. Розуміння, гумор, партнерство – склалося все, – каже Ірина Гришак.Моя Стася – дівчинка-емоція, яка прислухається до своїх бажань, довіряє світу і перевіряє себе та його на міцність. Що цікаво і незвично – в лінії моєї героїні практично немає драматичних сцен, для мелодрами це рідкість. Та через це було ще цікавіше в пошуках її проявів – де, як і коли показати Стасю з різних сторін».

Також у картині знялись актори Олександр Нікітін, Артур Логай, Світлана Зельбет, Володимир Гориславець, Артур Ігнатенко та інші.

Режисер-постановник – Сергій Борчуков. Оператор-постановник – Олександр Клименко. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Чемерис, Ірина Заря. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась компанія «Українська Продакшн Студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області цього року.

Search