ТВ

У вечір тріо на «Танцях з зірками» паркет залишили Євгенія Власова та Макс Леонов

Вчора на телеканалі 1+1 відбувся восьмий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». У цей вечір на паркет повернулися улюблені танцівники та зірки минулих сезонів, які не лише поставили своїм парам танець, але й вийшли разом із ними на паркет.

На балконі пари зустрічало зіркове тріо з «Жіночого Кварталу»: Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова та Володимир Шумко. Оцінювала виступи учасників постійна суддівська трійка: Макс Чмерковський, Влад Яма та Катерина Кухар, яка заінтригувала всіх. Одразу після виступу Олександри Заріцької, Юрія Мєшкова та Олександра Прохорова суддя дала неоднозначний коментар:

«Нарешті ви розкрили ваші крила, зробили піруети... я повірила в історію вашого кохання і, напевно, я сьогодні така емоційна, бо я при надії…» - заінтригувала Катерина Кухар.

Що саме мала на увазі суддя шоу -  наразі залишається невідомим. Катерина пообіцяла пояснити свої слова згодом.

Цього вечора спеціально із Лос-Анджелесу прилетіла дружина судді шоу Макса Чмерковського, танцівниця, дворазова переможниця американських «Танців з зірками» Піта Маргатройд.

Танцівниця за лаштунками прокоментувала високий рівень українського проєкту:

«Після того, як мій чоловік став суддею на українських «Танцях з зірками», я дивлюсь це шоу щотижня. В порівнянні з американською версією, український проєкт набагато технічніший, що мені дуже імпонує. Зірки більш занурені в танці, в шоу, витрачають набагато більше годин на тренування, ніж їхні американські колеги».

Також Піта зізналася, що дуже важко виділити одного фаворита на шоу, але їй подобається пара Артура Логая та Анни Кареліної, які цього тижня танцювали фрістайл разом із Яною Цибульською.

А підтримати тріо Ольги Харлан, Анни Різатдінової та Дмитра Дікусара, який вчора святкував день народження, прийшла відома гімнастка, олімпійська чемпіонка Стелла Захарова.

«Я із радістю дивлюся «Танці з зірками» - це найкращій спосіб отримати багато задоволення після важкого робочого тижня. Це дорогого вартує. Я прийшла підтримати сьогодні Ольгу Харлан, яка досягла висот у спорті, а тепер підкорює паркет. Я впевнена, що ми маємо підтримувати наших спортсменів, адже вони дуже стараються та роблять багато для України. Я в захваті від того, як Оля розкривається на шоу. Спортсменам зазвичай важче проявляти свої емоції, адже ми звикли бути більш зосередженими, дисциплінованими та жорсткими. Це у нас вже в крові. А публічно проявляти емоції у нас не дуже виходить, адже коли ми виходимо на змаганні, то надягаємо маску та повністю зосереджуємося на результаті», - прокоментувала Стелла Захарова.

У восьмому ефірі найвищі бали отримало тріо Артур Логай, Анна Кареліна та Яна Цибульська, які продемонстрували фрістайл, натхненний фільмом «50 відтінків сірого». Катерина Кухар оцінила фрастайл у 10 балів, а Влад Яма та Макс Чмерковський у 9 балів. Проте глядачі не дуже активно підтримали пару смс та дзвінками, через що вона опинилася в зоні ризику і танцювала «танець за життя». Разом із ними за шанс вийти на паркет ще раз змагалася пара Євгенії Власової та Макса Леонова. За одноголосним рішенням суддів, участь у шоу продовжив Артур Логай.

Нагадаємо, пара Дмитро Каднай та Аліна Лі отримали цього тижня імунітет в шоу, адже Дмитро захворів на Covid-19. Співак одразу самоізолювався, а його партнерка Аліна Лі почувається добре.

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

 

Search